top of page

C9 - absolut ikke kedelig

På Forever C9 kickstarter du en sundere livsstil. Du får et nyt forhold til din mad, og du lærer at glæde dig til hvert måltid. I håndbogen, der følger med C9-startboksen, får du syv opskrifter - en til hver af de sidste syv dage i forløbet. Disse opskrifter er dog blot eksempler på måltider på ca. 600 kcal, og du kan vælge at bruge dem som inspiration til andre retter, eller tage udgangspunkt i dem, og selv tilpasse dem, så de svarer til, hvad du har lyst til.

Tænk på at spare på brød, pasta, kartofler og ris, men det er okay i begrænset omfang. Når du alligevel vælger disse ting, så tænk på at anvende de sundeste varianter af disse, fx groft brød, fuldkornspasta og brune ris.

Når du anretter din tallerken, så er en enkel tommelfingerregel at tage 1/4 proteiner i form af fx kylling, magert kød eller fisk osv., 1/2 af tallerken med grøntsager og 1/4 evt. med kulhydrater (ris, pasta, kartofler, brød). Så går du ikke helt galt i byen.

På billederne her er vist nogle eksempler på retter, hvor der blot er taget udgangspunkt i opskrifterne i C9-guiden. Det er dig nemlig frit for at finde på andre middagsretter, så længe du holder dig inden for 600 kcal og sørger for at få masser af grønt.

댓글


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page