top of page
F15 logo til Forever F.I.T.jpg
Forever_F.I.T._F15_Beginner_træning.jpg
F15 - Det komplette kost- og hjemmetræningsprogram for alle, uanset forudgående form
KØB F15 PAKKERNE HER >

F.I.T. står for Foundation, Inspiration og Transformation. Programmet er udviklet for at hjælpe dig med at opnå og opretholde en sundere livsstil.
 
F15 er anden del i F.I.T. serien. For mange følger F15 naturligt efter C9, som kan betragtes som en slags "forvask" eller "kickstart". Det kan dog sagtens lade sig gøre at påbegynde F15 kost- og træningsprogrammet til hjemmebrug UDEN at tage en C9 først, hvis du ikke føler behov for en "nulstilling" med synlige og mærkbare resultater på bare 9 dage.

I videoen herunder får du en gennemgang af F.I.T. serien med særligt fokus på de tre F15-pakker.
Hvad er F15?

F15 - i lighed med C9 - ikke en kur, men et tre-niveaus komplet kost- og motionsprogram for både kvinder og mænd og i alle aldre. Træningsdelen understøttes af en lang række videoer og tager udgangspunkt i, at du kan træne derhjemme, men selvfølgelig også i et fitnesscenter, hvis du ønsker det.

 

Du vælger mellem niveauerne F15 Beginner 1 & 2, F15 Intermediate 1 & 2 og F15 Advanced 1 & 2, afhængigt af hvordan din aktive livsstil er i forvejen. Hvert niveau er opdelt i to trin, og hvert trin er på 15 dage.

Du kan vælge at gennemføre kun et trin eller begge trin for hvert niveau.

Hvis du vælger at gennemføre begge trin på alle tre niveauer, vil forløbet strække sig over 90 dage.

Når du køber F15-programmet får du udførlig vejledning i en 48-siders håndbog med alle de oplysninger, du behøver for begge trin i pågældende niveau, samt produkter til 15 dage for eet trin.

Vil du gennemføre begge trin, behøver du kun at tilføje to liter Forever Aloe Vera Gel (købes separat) for de resterende 15 dage. Alle produkter, der indgår i F15, kan købes separat, så du kan altid supplere op, hvis du ønsker at forlænge din F15 på samme niveau. 

Træn hjemme eller hvor du ønsker

F15 er specielt designet til at give dig de nødvendige værktøjer, så det kan lykkes for dig at gennemføre en livsstilsændring for din sundheds skyld. Programmet leveres komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsprogram, træningsvideoer, sundhedstips og kostvejledning, som vil hjælpe dig med at fastholde den sunde livsstil. Træningen er tilrettelagt, så det kan foregå hjemme hos dig selv et langt stykke hen ad vejen, hvis det passer dig bedst.

Hvordan skal din nye aktive livsstil se ud?

F15 hjulet | dinfitvejleder.dk
F15 Beginner 1&2

Nedenfor kan du se de forskellige niveauer, og hvem, de er velegnet til:

F15_Beginner_træning_mand.jpg

F15 Beginner 1&2

Et varigt vægttab kræver ikke bare, at man ændrer kroppen. Man må også forandre måden, man tænker på.

KØB F15 BEGINNER HER >

 

F15 Beginner passer dig, hvis du er i starten af din aktive livsstil eller ønsker at påbegynde en aktiv livsstil. Programmet vil hjælpe dig med at ændre din holdning til mad og motion.

F15 Beginner boks med indhold.jpg

Dette program indeholder nøje udvalgte produkter og en 48-siders håndbog med en træningsplan, der gradvist øger graden af anstrengelse, tips til at hjælpe dig med at holde motivationen høj, velsmagende og sunde opskrifter og information om, hvordan du sammensætter din kost, og hvordan forskellige ingredienser kan påvirke din sundhed. Programmet inspirerer dig til og hjælper dig med at vedligeholde din nye, sunde livsstil.

F15 Intermediate 1&2
F15 yoga kvinde | dinfitvejleder.dk

F15 Intermediate 1&2

God planlægning er det halve arbejde.

KØB F15 INTERMEDIATE HER >

 

Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser de forventede resultater, eller hvis du er klar til at tage det næste skridt på din sunde vej, er F15 Intermediate det rigtige valg for dig. 

F15 Intermediate boks med indhold.jpg

Programmet indeholder omhyggeligt udvalgte produkter, der bidrager til din aktive livsstil, samt et omfattende træningsprogram, der intensiveres gradvist, en kostplan med klar information om, hvordan forskellige ingredienser kan påvirke din livsstil, hvad du skal spise for at matche din træning, anbefalinger for vægtkontrol og vejledning i, hvordan du kan nå dine mål.

F15 Advanced 1&2
Forever_F.I.T._F15_Advanced_træning.jpg

F15 Advanced 1&2

KØB F15 ADVANCED HER >

 

Uanset om du er en atlet på toppen af ​​din karriere eller bare meget aktiv og vil have nogle nye udfordringer for at nå det næste niveau, så opfylder F15 Advance dine behov. 

F15 Intermediate pakke med indhold.jpg
Din krop er en maskine.

Pakken indeholder omhyggeligt udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en 48-siders håndbog med et intensitvt træningsprogram, information om hvad du skal spise for at matche din kropstype, tips om hvordan du kan opnå det bedste resultat i henhold til dine krav og en detaljeret måde at holde styr på dine fremskridt.

F15 Advance går videre ind i kost i forhold til din krop, og hvordan din daglige rytme kan påvirke ydeevnen. Du får madopskrifter, der matcher din træning og detaljerede oplysninger om, hvordan du kommer videre med din præstation.

Kontakt F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 og få en snak om, hvilket programniveau, hvis du er i tvivl.

F15 pakke.jpg

En udførlig håndbog med opskrifter og gode tips samt træningsprogram medfølger i alle F15 boxe.

F15 Beginner brochure.jpg
F15 Intermediate brochure.jpg
F15 Advanced brochure.jpg
Alle F15-bokse, uanset niveau, indeholder:
2 stk. Forever Aloe Vera Gel
1 stk. Forever Ultra® (Chocolate ell. Vanilla)
1 stk. Forever Fiber™
1 stk. Forever Therm™

1 stk. Håndbog, der dækker både trin 1&2 af pågældende niveau
 

F15 Dag 1-15

En F15-box indeholder anbefalet daglig dosis af Forever Aloe Vera Gel og Forever Ultra til 15 dage, samt Forever Fiber og Forever Therm til 30 dage.
Programmet beskrives udførligt i den medfølgende håndbog. 
Dag 1-15 på trin 1 i hvert niveau (Beginner, Intermediate, Advanced) erstattes et måltid med en Forever Ultra shake. 

F15 Dag 16-30

En F15-box indeholder som anført ovenfor Forever Aloe Vera Gel og Forever Ultra til 15 dage, samt Forever Fiber og Forever Therm til 30 dage. Hvis du ønsker at gennemføre begge trin på et niveau, behøver du således blot tilkøbe to stk. Forever Aloe Vera Gel - samt EVENTUELT et stk. Forever Ultra, hvis du ønsker at fortsætte med Ultra shake som måltidserstatning for et måltid om dagen, som det er i de første 15 dage, eller som ekstra måltid ved træning. Forever Aloe Vera Gel og Forever Ultra kan bestilles separat i shoppen under henholdsvis kategorierne Drikke samt Måltidserstatning
Pris på F15 og separate produkter finder du i shoppen på aloeveraforever.dk
Du kan også få det oplyst ved at ringe til 23 30 71 99 (dagtimer).
F15_træning_i_hjemmet_kvinde.jpg

Forever F.I.T.-YouTube-kanalen får du adgang til workout-videoer, hvor du kan se udført alle de øvelser, der indgår i F15-træningsprogrammet.

 

Her til højre kan du se et eksempel på en workout video fra F15 Beginner.

Træning på F15

 
I F15-håndbogen bliver du guidet gennem 15 dages træningsplan på hvert trin, som øges i intensitet, efterhånden som du når længere i programmet og bliver klar til det. Du kan selvfølgelig vælge at tage det samme niveau flere gange, hvis du ikke føler dig klar til næste niveau.
Der er træningsvideoer, hvor du kan se, hvordan du udfører øvelserne korrekt, som du kan se på din mobil, ipad eller computerskærm, mens du træner. Det veksler mellem balancetræning, konditionstræning og styrketræning. Der indgår også undervejs i programmet yogaøvelser og tabatatræning.
 
Med håndbogen og videoerne er det som at have en personlig træner, og din F.I.T.-vejleder er din support. Du starter på dit eget niveau, det er sjovt og du mærker meget hurtigt fremskridt. Træn alene eller sammen med andre. Har du børn, kan de være med. Valget er dit!
 
I programmet indgår hviledage, som tillader din krop at restituere.

Vil du være F15 fit FOR ALVOR?

Spar 5% nu på dit F.I.T.-forløb* og opnå fremover 30% rabat på hele sortimentet fra Forever Living Products
 
*) Få et ID-nr. hos Forever, bestil fx 4 valgfri F.I.T. pakker (DX4, C9 og F15) på een gang, og spar 5% i forhold til den vejledende udsalgspris. Derefter vil du på ALLE dine fremtidige indkøb via dit ID-nr. få 30% rabat. Du har ydermere ret til at forhandle produkterne om ønsket, hvorved du ved en større omsætning kan opnå op til 48% rabat.
 
Forhør nærmere og få dit ID-nr. på 23 30 71 99 eller info@aloevera4ever.dk
Følg os på Facebook logo | dinfitvejleder.dk

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page