top of page

Håndbogen, Din F.I.T. Vejleder og kundeforum sikrer dig succes med C9 og F15

Når du køber en C9 startpakke eller en F15 medfølger i pakken eller boksen en håndbog/guide med udførlig vejledning. Til C9 er hæftet på 36 sider, og til F15 er det 48-siders hæfter. Der er et hæfte for hvert af de tre F15 "2x15" dages forløb, da hver hæfte indeholder vejledning for både trin 1&2.

Hæfterne kan ikke købes separat. De medfølger kun ved køb af en boks.

Din personlige C9 og F15 kostvejleder og træner

Det er næsten som at have en personlig kostvejleder og personlig træner, for du guides dag for dag gennem programmet med overskuelige skemaer. I håndbogen er der også opskrifter på middagsmåltider og Ultra shake opskrifter, så det ikke bliver kedeligt, selvom man skal have mange måltider, hvor man kun får Ultra shake.

 

Hvis du skal have den fulde forståelse for, hvad C9 eller F15 gør for dig, er det dog nødvendigt at du læser HELE håndbogen og ikke springer nogle ting over.

Min erfaring er, at hvis en bruger ikke læser det hele godt igennem, så vil der være nogen, som misforstår nogle ting, og ikke gennemfører programmet efter hensigten, og dermed ikke får det optimale forløb.

 

Den største faldgrube ved C9 er, at mange SPISER FOR LIDT i overbevisningen om, at jo mindre man spiser, jo bedre, hvilket dog ikke er korrekt. Den næste faldgrube er, at mange TRÆNER FOR MEGET i forhold til, hvor meget der spises.

Derfor anbefaler jeg, at du har kontakt med mig under dit forløb. Det er INKLUSIV i prisen, når du køber en C9 eller F15 boks hos mig, og kontakten foregår ofte telefonisk eller via Messenger.

Forever F.I.T. C9 og F15 hæfter.jpg
Dag_4_skema_i_C9_håndbog.jpg
Gratis C9 og F15 kundeforum

For at lette kontakten anbefaler jeg, at du bliver medlem af den lukkede, hemmelige Facebook-gruppe F.I.T. forum, hvor du får adgang til ekstramaterialer, der vil give dig den vigtige indsigt, der giver dig det bedste forløb.

 

Du kan blive medlem af denne gruppe, såfremt du har købt din C9 eller F15 pakke hos Din F.I.T. Vejleder på aloeveraforever.dk

Sådan bliver du medlem af F.I.T. Forum

Ønsker du at blive medlem af F.I.T. Forum, skal du anmode mig - Lili Bjørn Fisker - om venskab, hvorefter jeg kan tilføje dig til gruppen. Bemærk! Gruppen er lukket og hemmelig, så du kan IKKE selv finde frem til den. 

Når du er ven med mig (Lili Bjørn Fisker) på Facebook, benytter vi også Messenger til kontakten før og under dit forløb, og du kan nemt stille mig spørgsmål, som besvares inden for kort tid.

Shake_opskrifter_i_C9_hæftet.jpg
Er du ikke på Facebook, så benyt tilbuddet om at få en snak om dit C9 eller F15 forløb med Din F.I.T. vejleder

Hvis du ikke har en profil på Facebook, eller hvis du ønsker blot at komme igang med din nye, sunde livsstil på egen hånd, kan du selvfølgelig sagtens det, men er det første gang, du vil prøve C9 eller F15 - eller har du tidligere været på C9 uden at have kontakt med en kyndig C9/F15 kostvejleder -, anbefaler jeg, at vi tager en snak, så vi sikrer os, at du får det optimale forløb.

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring/sms 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page