top of page
C9 Challenge 2021 dansk.png

Er du klar til C9?

Start din livsstilsændring med C9 samtidig med andre og med vejledning fra din F.I.T. vejleder Lili Fisker! 

Sådan kommer du igang:

Vælg din C9 pakke i shoppen, ring/sms til mig på 23 30 71 99 og bestil eller send en email med din bestilling til info@aloevera4ever.dk

Har du spørgsmål på forhånd, så er det smarteste at ringe til mig på 23 30 71 99, så får du det mest præcise svar. Jeg træffes bedst hverdage ml. 9-17, men ellers send en sms og bed om at blive ringet op.

Hvad går challengen ud på?

Med C9 Challenge opfordrer jeg alle, der har lyst at være med, til at gennemføre 9-dages forløbet med C9 og samtidig starte med daglige gåture. Kvinder og mænd i alle aldre rundt i hele Danmark kickstarter deres ny livsstil med C9. Er du frisk?

Du kan naturligvis gennemføre C9 på egen hånd når som helst. Vi ved dog, at fællesskab gør stærkere, når man skal gennemføre en livsstilsændring. Har du det også sådan, så er det en god ide at hoppe med på denne challenge og få din bedre halvdel, en ven eller veninde eller måske hele din arbejdsplads med på challengen. Og så bliver det endnu sjovere! 

Kunne du tænke dig mere viden om, hvad C9 og de øvrige programmer i Forever F.I.T. serien kan gøre for dig, så er du velkommen til at deltage i et F.I.T. informationsmøde.

F.I.T. Forum på Facebook

Når du bestiller din C9 pakke hos mig, tilbydes du gratis medlemskab af et online forum på Facebook. I gruppen er der inspirerende opslag eller små videoer, og du finder masser af ekstramaterialer i gruppen. Du kan også stille spørgsmål til mig, som er din F.I.T.-vejleder. Og du er hjerteligt velkommen til selv at lave opslag og videoer om din C9. 

Personlig vejleder gennem hele C9-forløbet

Ydermere vil du - såfremt du ønsker det - modtage et personligt opkald hver dag fra mig, som er din F.I.T.-vejleder, hvor vi får en snak om din dag og dine udfordringer med din nye livsstil, og du kan få svar på eventuelle spørgsmål. Foretrækker du personlig vejledning på skrift, aftaler vi blot dette.

 

Personlig vejledning følger gratis med, når du er kunde hos mig. Jeg har supporteret flere hundrede C9-kunder gennem et vellykket C9-forløb og kender programmet indgående, så du kan være helt tryg. 

Drik_Aloe_vera_hver_dag_på_C9.jpg

Hvad er C9 egentlig for noget?

C9 er et 9-dages forløb, som ganske enkelt og meget effektivt kickstarter din rejse mod en hverdag, hvor du lever sundere og træner regelmæssigt. Det vil få dig til at føle dig bedre tilpas og til at se bedre ud. C9 er på ingen måde et kvik-fix eller en kur på 9 dage, hvor du så bare skal gå tilbage til din gamle livsstil igen efter de 9 dage. Det er naturligvis tanken, at du fortsætter den sunde livsstil, også når de 9 dage er gået. I C9 pakken er der da også kosttilskud til længere tid end de 9 dage, og når de er sluppet op, så kan du bestille alle dele separat. En sund livsstil involverer sund kost og gode kosttilskud, og kosttilskuddene fra Forever, som du lærer at kende med C9, er blandt det ypperste, der findes, når vi taler om at berige din ernæring. De færreste mennesker indtager tilstrækkeligt med livsvigtige næringsstoffer gennem deres mad, så for langt de fleste mennesker vil gode kosttilskud være en nem og god måde at få suppleret kosten, så kroppen får det, den fortjener og har brug for for at fungere normalt. Vi lever kun en gang, og har kun den samme krop. Så lad os passe godt på den! 

Hvad er C9?
En god mave med C9 udrensning.jpg

Du kan læse meget mere om C9 programmet her

Fik du ikke svar på dit spørgsmål, så ring gerne til mig på 23 30 71 99 (træffes bedst hverdage ml. 9-17) eller send en sms.

Hvem er C9 velegnet til?

Principielt alle raske, voksne personer, der ønsker en forandring til det sundere krops- eller ernæringsmæssigt. 

Du skal vælge at tage en C9, hvis du trænger til et spark i den rigtige retning mod et slankere og/eller sundere liv. Eller hvis du føler, at du trænger til at få nulstillet kroppen og starte på en frisk. Det kan være efter en periode med mange "udskejelser" som fx en ferie med al for meget mad og alkohol eller efter den søde/fede juletid. Eller hvis du gerne vil ændre på indgroede vaner med meget sukker og/eller salt og måske for meget usund mad i din hverdag, og for lidt af de gode ting som grøntsager, frugt, protein og fiberholdig kost. Det kan også være, at du er i dårlig form og gerne vil igang med at træne regelmæssigt, men synes at det er svært at komme igang på egen hånd.  

Hvad koster C9 forløbet?

Når du køber C9 hos mig, betaler du den vejledende udsalgspris for en C9 pakke, der indeholder kosttilskud og måltidserstatning, shaker og målebånd samt hæfte med programmet. Du er garanteret friske varer, hurtig levering, kompetent vejledning og fuld personlig support under dit C9-forløb. Dertil masser af ekstramaterialer, som ikke medfølger i C9 pakken, og tilbud om medlemskab i VIP Kundeklub. Og endelig tilfredshedsgaranti.

Se pris på C9 i shoppen eller ring/sms 23 30 71 99 og få prisen oplyst. 

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page