top of page
Temaaften tirsdag d. 27. februar 2024 kl. 19.30-21.00:

Krop og sind i balance

  • Slip af med negative tanker og dårlige vaner
  • Kickstart dit vægttab
  • Kom i form

 

Temaaften om at skabe balance i krop og sind og om at kickstarte et varigt vægttab, hvor de populære Forever F.I.T. livsstilsændrings-programmer DX4, C9 og F15 gennemgås af F.I.T. vejleder Lili Fisker, der har arbejdet med F.I.T. programmet og vejledt hundredvis af tilfredse F.I.T.-brugere siden 2015.

Sted: Din F.I.T. vejleder Lili Fisker, Skovbakken 9, 7500 Holstebro

Tid: Tirsdag d. 27. februar 2024 kl. 19.30-21.00.

 

Deltagelse i temaaften koster kr. 50,- + gebyr.

 

Max. antal deltagere: 8.

 

Lili med F15 boks 2.JPG

Denne aften er for dig, der trænger til at give din krop en ny start, til at nulstille dit mindset og få et skub i den rigtige retning. Måske har du (og din krop) været gennem en stresset periode. Måske er du kommet i overgangsalderen, hvor kroppen pludselig ikke altid vil, som du vil.

Det er også for dig, der gerne vil ned i vægt, men som har svært ved at få gjort noget ved det for alvor på egen hånd. Måske har du nået en alder, hvor det er ekstra vanskeligt.

Og endelig er det for dig, der gerne vil i bedre form eller som trænger til ny inspiration til både en generelt sundere livsstil og inspiration til træning, der kan udføres derhjemme.

 
Hvad kan du forvente af tema-aftenen?

 

Lili Fisker vil fortælle om de tre F.I.T. forløb med størst fokus på DX4 (Body Balancing System) og C9 (Kickstart dit vægttab). Hun vil fortælle om din kost og kosttilskuddenes betydning for dig, og hvad du kan forvente at opnå. Du vil blive ført gennem programmerne dag-for-dag og se eksempler på måltidsopskrifter, så du får den fulde forståelse for forløbet.

Der vil undervejs blive vist slides og nogle små film om programmerne.

 

Der vil være smagsprøver på udvalgte kosttilskud og måltids-shakes, som indgår i programmerne.

Ved køb af en F.I.T. boks vil der være mulighed for GRATIS at få foretaget en kropsanalyse før og efter dit F.I.T. forløb efter nærmere aftale (normalpris kr. 299,-). 

EKSTRA: Start dit forløb på en fastsat dato og deltag i en særlig støttegruppe med F.I.T. vejleder Lili Fisker, hvor der tilbydes daglig opfølgning og fælles gåture i Holstebro.

DELTAG GERNE SAMMEN MED EN VEN/VENINDE ELLER DIN BEDRE HALVDEL

Det er altid sjovere og ofte mere udbytterigt at gennemføre et F.I.T. forløb flere sammen. Desuden giver det også en mulighed for samkøbs-besparelse. 

Kort om programmerne:
DX4 boksen udpakket på bord 700x700.jpg
Skærmbillede 2021-02-15 kl. 14.17.32.png
Skærmbillede 2021-02-15 kl. 14.17.22.png
DX4 - Body Balancing System

Her starter din F.I.T. rejse til et sundere og mentalt stærkere jeg. Det er nu, du skal beslutte dig, sætte mål og rydde ud i de dårlige vaner og negative tanker, der begrænser dig. Fire dage med kostråd, kosttilskud og mental træning, der styrker samspillet mellem krop og sjæl – og giver dybere velvære. Kom på banen igen og bliv mere bevidst om din kost og dine livsstilsmål.

 

C9 - Kickstart dit vægttab

Her starter din F.I.T. rejse til et slankere jeg. Hvis du gerne vil af med de ”bildæk”, der har sat sig på dine hofter, din mave og dine lår, før de sidder alt for godt fast, kan programmet hjælpe dig med hurtigt at komme i gang med livsstilsændring og vægttab. Ni dage med kostråd, kosttilskud og enkelt træningsprogram.

 

F15 – Kom i form

Ønsker du varig forandring og også at komme i form eller i bedre form? Her er der fokus på sund og energigivende mad, men også på træning. Programmet kan gennemføres på tre niveauer, Beginner/Intermediate/Advanced, afhængigt af hvor hård træning, du ønsker. Hvert niveau er på 15 dage og hjælper dig til at fastholde dine nye vaner og gøre din forandring varig.

Billetprisen fratrækkes ved køb af valgfri F.I.T. boks samme aften.

Din F.I.T. vejleder DK

Independent Forever Business Owner Lili Fisker

Aloe Vera Forever DK

Skovbakken 9

7500 Holstebro

Mobil: 23 30 71 99

Emailinfo@aloevera4ever.dk

Webshop: Aloe Vera Forever DK

 

Facebook: Aloe Vera Forever DK

Facebook: Din FIT vejleder DK

Facebook - åben gruppe: Din F.I.T. vejleder DK - Åbent forum

Facebook - lukket, hemmelig gruppe: F.I.T. Forum

instagram: Din FIT vejleder DK

instagram: Aloe Vera Forever DK

instagram: Lili Fisker

BLIV MIN KOLLEGA!

Bliv selv Forever forhandler og F.I.T. vejleder: Læs her hvordan!

Lili Fisker med råkostsalat.png
bottom of page