top of page

Bruger historier

C9 anmeldelser og resultater med programmet med brugernes egne ord.

Bemærk! Da det er meget individuelt, afhængig af den enkeltes udgangspunkt - køn, alder, højde, vægt, fysisk form, tidligere kostvaner osv., - hvad der kan opnås af resultater i forhold til vægttab og reduktion af centimeter - fx hvor meget man kan tabe sig på C9 programmet, er disse tal ikke medtaget i nedenstående anmeldelser.  

Læs også: Nyt program fra Forever: Din rejse mod dine livsstilsmål starter med DX4 >
 
Nulstilling med C9 gav mig en virkelig god følelse i kroppen

 

For stor en trang til søde sager og den daglige cola gjorde, at jeg efter nytår besluttede at prøve noget nyt.... C9.

 

Jeg valgte de ni dage nøje ud, så jeg var sikker på, at jeg ikke skulle i byen eller have gæster, for jeg ville følge programmet nøje. Jeg startede den 23/1, og det gik bare godt. Rigtig godt.

 

Jeg havde både den originale gel, der var i den C9 pakke, jeg købte, og gelen med tranebær og æble, som jeg havde købt ved siden af, og jeg hældte en smule friskpresset appelsinsaft i - det virkede bedst for mig.

 

Jeg var fyldt med energi og glæde, måske især over at jeg nu endelig var i gang. Og jeg følte ingen træthed - nærmere tværtimod. Og så lærte jeg endda at spise rosenkål! 

 

Efter de ni dage var sukkertrangen helt væk, og colaen var erstattet af koldt vand. Jeg både følte mig og var blevet lettere, og bukserne sad bedre og løsere. Skønt! 

 

Det har været overraskende nemt at følge programmet, og det er ikke sidste gang, at jeg vil gennemgå C9. Man bliver virkelig nulstillet. Og det havde jeg i hvert fald behov for. 

/// Bente Johansen, Ry
BESTIL C9 NU
 
C9 satte skub i tingene

"For cirka et år siden havde jeg problemer med vægten, som mange andre danskere har. Jeg lagde kosten om, dyrkede motion og spiste også mindre, end jeg plejede. Jeg smed nogle kilo, og her stod det så stille i 3-4 måneder, og vægten ville bare ikke ned. I mellemtiden fik jeg fast arbejde, og hen over sommeren steg vægten så igen.

 

Jeg talte med en kollega omkring mit problem. Hun fortalte mig, at hun havde prøvet noget, som hed C9, som ikke var et slankeprogram, men snarere en slags nulstilling af kroppen og livsstilsændringsprogram.

Hun fortalte mig også, at hun selv havde været begejstret for forløbet.

 

Jeg har altid været meget skeptisk over for diverse slankekure, og jeg vidste ikke, om dette nu ville være godt for mig. Men dette var jo ikke en kur, men et forløb, der skulle ”nulstille” og medføre varig livsstilsændring, så det var en lidt anden sag.

 

Efter min 50 års fødselsdag ville jeg give det et skud. Jeg købte C9 programmet og tog alle mål af kroppen (talje, mave, lår, læg og arme).

Den første dag gik fint, men dag to blev jeg lidt svimmel. Jeg kontaktede min F.I.T.-vejleder Lili Fisker om dette. Hun mindede mig om, at jeg endelig også skulle spise andet end de medfølgende C9-produkter - alt fra den såkaldte ”friliste”, der findes i den medfølgende håndbog. Det fremgik ikke så tydeligt af bogen, at man skulle spise så meget fra ”frilisten” alle 9 dage, som man reelt bør gøre, og så er det jo godt at få lidt vejledning.

Det gik da også meget bedre efter dag 2.

Dag 3-9 gik super godt, og så kom dagen til, at jeg skulle veje mig igen. Hold da op - jeg var blevet en hel del lettere på de 9 dage, og ja, jeg ved godt, at meget er væske, men man skal huske på, at man løbende skal drikke mindst 2 liter vand i døgnet, så det er ikke, fordi man kommer i underskud af væske. Der ryger også en del affaldsstoffer, som har været ophobet i kroppen.

 

Nu er der alt i alt gået en lille måned, siden jeg startede dette program og jeg er rigtig glad for mine resultater. Jeg kan varmt anbefale dette C9-program - og husk at holde dig væk fra sukker og fedt, altså de dårlige fedtstoffer.

 

Kan fortælle, at min kost nu består af kylling, fisk, grønsager, skyr og hjemmelavet müsli, og til at drikke i løbet af dagen drikker jeg mandelmælk, som jeg selv laver af økologiske mandler (kun et glas), og masser af vand. Så tænker du måske - hvad med syndedage, jo dem har jeg da også haft i dette forløb, men først efter endt C9. En dag om ugen, men stadig væk med måde.

Jeg er sikker på, at jeg nok skal nå mit idealmål."

/// Kenneth Westlin, Glostrup

HVAD SÅ EFTER C9?

C9 er det bedste, jeg har gjort for min krop og mit sind

 

"Jeg er en pige på 25 år, som i 6 år har kæmpet med nogle ekstra kilo.

Jeg har forsøgt mig med alt, tør jeg næsten godt at påstå. Alt fra suppekur, faste, kostplaner lavet af personlige kostvejledere, haft personlige trænere og brugt MANGE penge. Jeg har gået til psykolog for at finde frem til kernen, da jeg var ved at gå ned over, at der bare ikke kunne ske noget, og hvorfor mit hoved ikke var med mig.

Jeg har læst om C9 før, men sprang ikke ud i det, før jeg et år senere hørte fra en veninde, at hun skulle prøve det, hvor jeg tænkte, at så måtte det være nu, og dette blev starten på en ny balance i min krop og i mit sind.

De første to dage var meget hårde, da jeg ikke brød mig om gelen og smagen af pulveret, og derudover var jeg selvfølgelig lidt sulten. Jeg spiste fra ’frilisten’, og det gjorde jeg hele vejen igennem, hvilket hjalp utrolig meget.

 

Da jeg var kommet igennem forløbet, var der stadig næsten en hel gel tilbage. Efter 9 dage vænner man sig til den, og jeg fortsatte derfor med at tage den. 

Min krop gik igennem en stor forandring på de 9 dage, og jeg oplevede at gå fra at være meget træt og ikke orke at give mig til noget, til at have fået en ny energi og lyst til at være lidt mere aktiv.

 

Jeg lærte min krop at kende bedre på KUN de 9 dage, end jeg havde gjort på 6-7 år. Jeg kunne pludselig mærke på min krop, når den var sulten, og hvornår jeg skulle drikke noget vand, eller bare lige have et tyggegummi eller lignende.

Jeg drak ikke meget vand før, men efter C9 har jeg drukket 2 liter vand dagligt (mere eller mindre), og derudover drikker jeg stort set ikke sodavand eller andet, udover hvis jeg i weekenden skal noget. Det er ikke, fordi jeg ikke vil lade mig selv få det, men simpelthen fordi jeg ikke har lyst, da min krop har det rigtig dejligt uden.

Jeg har taget C9 to gange (med et halvt år imellem ca. som det anbefales), og skal nu i gang igen. Dette af den grund, at jeg føler min krop igen trænger til at blive "nulstillet", da det er en fantastisk følelse.

Jeg har tabt mig rigtig fint på C9, og mange af dellerne er skrumpet MEGET ind. Efter C9 har jeg fortsat tabt mig og i perioder - grundet mange begivenheder - har jeg haft vægten til at være stillestående.

Jeg kan regulere det meget bedre nu, og bedst af alt er, at mit hoved kan følge med.

Jeg har, siden jeg startede på C9 første gang, ikke skullet sige nej til at tage ud med veninderne; om det var en bytur eller ud at spise. Jeg har ikke sagt nej og valgt fra én eneste gang. Jeg har bare kunnet regulere det, så jeg ikke har taget noget på igen.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til C9, da den har virket helt fantastisk på mig og har hjulpet mig længere end noget andet i mange år." 

/// Isabella Sofie Schweigler, Holstebro

Den dumme BH-delle er forsvundet...

 

"Hjælp til afvænning af sukkerafhængighed. Det var med den tanke, at jeg gik i gang med C9. Efter 2 graviditeter var min sukkertrang blevet så stor, at der skulle ske noget.

 

C9 er et komplet livsstilsændringsprogram, hvor alt bliver gennemgået, og hvor man kan slå hovedet lidt fra og følge planen slavisk. Dette var for mig meget tiltalende i den travle hverdag med 2 små børn.

 

Fuld af gå-på-mod gik jeg igang - og ja, Aloe vera gelen smager ikke godt, men første dag gik over al forventning. En af de store misforståelser er nemlig, at man ikke må spise, men tværtimod skal man spise meget - det skal bare være af den tilladte mad fra C9-Frilisten.

 

Anden dagen gik lige så fint ind til om aftenen, hvor jeg for alvor kunne mærke, at jeg ikke fik al den sukker, jeg plejer. Der kom humørsvingninger og hovedpine. Men efter ca. 45 min (og lidt gnavegrønt) var kroppen kommet videre.

 

Herefter må man begynde at spise sund aftensmad på 600 kcal. Og nu kørte det bare, Jeg kunne også se forskel på min krop, som ikke længere var oppustet og mit energiniveau var væsentligt højere. Ja, selv Aloe vera gelen havde jeg vænnet mig til. Den samtidige guidning fra F.I.T.-vejlederen og mulighed for at skrive sammen med andre, der var startet samtidig på C9, i chatten på Facebook, gjorde forløbet komplet.

 

Nu sidder jeg og er færdig med C9 og kan se klart forskel på vægten. Ydermere er den dumme BH-delle forsvundet, og det vigtigste - for mig -, min sukkerafhængighed er mindsket betydeligt. C9 har været den start, der skulle til for, at jeg selv kan gå resten af vejen."

/// Mie Engel-Christensen, Vordingborg

 

KLAR TIL AT BESTILLE C9 NU?

Helt fantastiske resultater...

 

"Det startede med, at jeg i en aftenvagt, med et halvt øre, hørte i personalestuen i akutafdelingen, at en kollega havde tabt sig flere kg. Og var mindsket i omkreds. Jeg bed mærke i det simple navn C9.

Efter vagt gik jeg hjem og googlede det og fandt en masse succeshistorier om livsstilsændring med Aloe vera i kombination med sund kost og motion……

Jeg er ikke meget overvægtig, men har fået en del af det farlige fedt omkring maven og hofterne. Og dette er kommet trods motion og rimelig varieret sund kost. Fedtet omkring maven udviklede sig hen over natten, og jeg kunne ikke styre det. Det troede jeg i hvert fald….

Min mand er gennem de seneste år blevet overvægtig, men stærk og i god form. Dog meget hæmmet af sin kropsvægt i forhold til motion og bevægelse i forhold til tidligere.

Jeg tænkte, at hvis jeg gik med på programmet, at vi var 2, der sammen havde et mål om at tabe os, ville det hele blive nemmere og mere motiverende. Så jeg foreslog, at vi skulle prøve C9.

De 2 første dage gik forrygende. Vi var dog sultne, men blev hurtigt gode til at benytte os af rigeligt vand og Frilisten. Begge var forundret over hyppig vandladning, masser af energi og en følelse af at være mere klar i hovedet. Vi gik ture, som anbefalet de første dage. Der var et forbavsende og overraskende vægttab og kroppens omkreds var svundet en del cm 

på 3. dagen. Det gav motivation til at forsætte med programmet og nyde den dejlige effekt, det havde, i form af vægttab og velvære.

Jeg har altid løbet 3-4 gange om ugen, ca. 4-5 km hver gang. Under C9 erfarede jeg, hvor vigtigt det var at få en ekstra shake og spise meget fra Frilisten, fordi jeg ellers simpelthen ikke havde energien og kræfterne til selv en enkelt kort løbetur. Da jeg så efter aftale med F.I.T.-vejlederen tog en ekstra shake, gav det mig mere energi og flere kræfter. Jeg kom dog ikke op på fuld styrke de 9 dage, da jeg følte mig meget mæt af shaken og kunne ikke få mere ned. Jeg er overbevist om, at med vejledning kan der sagtens sammensættes en kostplan, der gør, at der kan dyrkes motion som vanligt under forløbet.

Efter de 9 dage havde vi begge opnået helt fantastiske resultater. Vi smed både nogle kilo og centimeter. Min mave blev så flot i forhold til min standard. Jeg føler mig sund, frisk og energisk og lidt lækker.

Vi er også kommet af med vores hunger efter sødt og salt efter aftensmaden, og vi spiser væsentlig mindre mad til måltiderne. Vi tænker begge meget på, hvad der er sundt og godt for os, og hvad vi skal holde os fra. Den meget kendte følelse af at være konstant oppustet er helt forsvundet.

Og efter en skøn lille ferie på Bornholm med dejlig fisk og lakridser og lidt kage er vi i dag tilbage på sporet; lever sundt, forsætter med lavt kalorieindtag, Forever Gel, vand og Ultra shakes.

På ferien spiste vi meget mindre af det, der før hen var lækkert og uimodståeligt, end vi plejede, og det i sig selv gav velvære.

C9 har for os begge været en kickstarter med et helt igennem fantastisk resultat."

 

/// Christina Nielsen, Tølløse

LÆS OM F.I.T. APP HER

Min oplevelse med C9 programmet

 

"De første to dage startede jeg med hovedpine, og ikke meget energi. Gelen var nem at drikke, syntes jeg, men shaken var lidt sværere at få ned, men jeg fandt ud af, at hvis jeg ikke lugtede til det, så var det meget nemmere.

 

Jeg har alle dagene fulgt planen, og endda drukket mere vand, end jeg skulle. 

 

Resten af forløbet gik nemt for mig. Jeg endte med at være gået pænt ned i vægt, og har efterfølgende tabt mig yderligere ved at spise sundt og drikke en masse vand. Jeg fortsatte med Forever Therm og Forever Fiber, til jeg ikke havde flere af dem. Derudover spiser jeg en masse frugt i løbet af dagen (og sunde måltider), og drikker meget vand.

En af grundene til jeg startede på C9 var, at jeg drak for meget kaffe og for lidt vand, men det har jeg heldigvis fået vendt takket være C9. For meget kaffe giver mig hovedpine.

Jeg synes, at C9-forløbet har givet mig en rigtig god kickstart til en sundere livsstil."

 

/// Henriette Andersen, Hundested

Min skepsis om C9 blev gjort til skamme, og begejstringen vil ingen ende ta’.

 

"Tanken om ikke om måtte indtage ret meget mad i næsten 3 døgn var for mig nærmest uoverskuelig, men beslutningen var truffet.

Der var ingen vej tilbage, min mand og jeg måtte i gang. Som sagt så gjort og umiddelbart efter Påske blev forløbet skudt i gang.

 

Dag 1 og 2 skulle egentlig bare gå, og gerne så hurtig som muligt. Det gjorde de så, og dag 3 kunne vi allerede se resultatet på vægten.

 

Dagene herefter var jo nærmest som en leg, og tanken om de 600 kalorier, vi måtte indtage til aftensmad, kunne nærmest gøre os høje. Desuden kunne vi begynde at mærke, at vi havde mere overskud og et bedre humør. Vi var ikke trætte på samme måde som før, og denne oplevelse var helt identisk for min mand og jeg. Ingen oppustethed efter endt arbejdsdag, ingen trang til søde sager efter aftensmaden, ingen behov for lige at gå i slikskuffen, mens man sidder i sofaen og hygger om aftenen. Tjah, det er vel nærmest for godt til at være sandt, og begejstringen vil ingen ende ta’.

 

Vi sidder nu her 9 dage efter og kan se tilbage på et rigtig godt forløb, som jeg klart kan anbefale andre. Jeg er forundret over, hvor meget positiv energi man får, ligeledes giver det overskud - ja, egentlig en dejlig velvære generelt.

Vi fortsætter helt bestemt den sunde livsstil herefter og betragter C9 som en kickstart hertil. Det har været en rigtig god proces, og det har været en fantastisk støtte at have sin ægtefælle med. Således har vi kunnet støtte hinanden samt stå i køkkenet og fornøje os over den sunde livsstil vi har påbegyndt.

 

Mine afsluttende resultater blev på både fin reducering af min vægt, samt en del cm fordelt på de diverse målinger. Min mand målte sig ikke, men vejede også nogle kilo lettere efter de 9 dage."

 

/// Lisbeth Højen, Sdr. Felding

JEG VIL GERNE BESTILLE C9 NU

Jeg føler mig mere frisk og veloplagt

 

"Jeg har aldrig prøvet kure og skemalagte diæter. Jeg er udmærket klar over, hvad der er sundt og ikke er, men efter en længere periode med stress, tog jeg en del kilo på, så noget måtte der gøres.

 

Jeg skar ned på arbejdsbyrden, men det var sværere med vægten. Lysten til ekstra portioner og de gode intentioner om at "starte i morgen" hjalp ikke på det. Mine led var ømme, og jeg startede hver dag med at ønske jeg kunne sove til middag.

 

Jeg besluttede mig for at prøve Change 9-forløbet, som jeg havde hørt positivt om fra flere sider. Uden de store forventninger - fordi jeg godt var klar over, at resultaterne er forskellige fra person til person, alt afhængig af kroppens udgangspunkt - gav jeg mig i kast med gel, shakes og Therm kapsler. Efter de to første dage aftog den trælse fornemmelse i kroppen, jeg følte mig allerede mere frisk og oplagt.

 

Jeg gik på vægten efter et par dage. Det gav mig mere blod på tanden, og jeg holdt mig til det anbefalede, på nær et par kopper kaffe dagligt.

 

Da jeg afsluttede de 9 dage, havde jeg tabt mig overraskende meget i forhold til, at vi taler så kort tid, og mange centimeter. Min kulør var sundere og min trang til store portioner og liige lidt ekstra var væk.

Jeg besluttede mig for at fortsætte med produkterne og fortsætte med at følge programmet fra dag 3-9, både for min vægt, men også for min generelle sundheds skyld.

 

Jeg er ikke sulten som før, og det er super let at have shaken med i bilen på jobbet. Dertil kommer også, at det ikke kræver de store udfoldelser i køkkenet at lave de sunde måltider, og resten af familien også sagtens kan spise det."

 

/// Rikke Kudsk, Vemb

Jeg har fået en meget større forståelse for, hvad kroppen behøver

 

"Jeg er en kvinde på 49 år, der med stor interesse hørte om C9 programmet. Jeg så det som en mulighed og en håndsrækning i forhold til først og fremmest at få min trænelyst og ikke mindst energi tilbage.

 

Jeg har i længere tid følt mig oppustet, tung og ikke mindst uoplagt. Kage og guf var blevet en daglig kærkommen energi/lykkekilde. Jeg tappede min krop og sjæl for trænelyst og sund energi uden selv at opdage det.

 

Jeg læste om andres erfaringer med C9 og besluttede mig for, at nu skulle det være. Beslutningen var taget og nysgerrigheden tændt.

 

Til min store glæde var der en punktbeskrevet folder med, der måltid for måltid, dag for dag holdt mig fast i, hvad der var mig tilkommen. Jeg behøvede ikke selv at skulle søge og finde opskrifter eller tælle kalorier, hvilket fik smilet frem. TAK.

 

De første dage var selvsagt hårde. Min krop skreg efter især brød, men det skulle gennemføres, og jeg holdt ved. Da jeg på 3. dag fik mulighed for igen at tygge på noget, i øvrigt lækkert mad (osse fra folderen), var alt nemmere. Jeg så netop frem til dette aftensmåltid.

Til min forundring mættedes jeg meget hurtigere, end jeg plejede.

 

Forståelsen for hvad kroppen i virkeligheden behøver, og hvad jeg har overfyldt den med, gik pludselig op for mig. Mit humør er i forløbet steget betydeligt, min oppustethed er væk, og min træningsenergi og lyst er kommet tilbage. Jeg kan ikke forestille mig ikke lige at skulle have mine min. 30 min i træningsrummet, eller på gulvet som gulvøvelser. En vigtig del i min træning er øvelsen “planken”. Den startede jeg ud med at kunne holde i 20 sek. På dag 7 var 50 sek. naturligt for min krop. Virkelig en styrkeprøve, der viser hvor langt kroppen er nået. Alle affaldsstoffer i maven er væk, og har dermed givet plads til muskeltræning og udholdenhed.

 

Jeg vil aldrig glemme denne proces med C9, den har kun gjort alt godt for mig. Kickstarten til en ny og sundere livsstil og ikke mindst med fornyet energi. TAK...

Jeg nåede med denne kickstart et pænt skridt nærmere min idealvægt, og jeg smed en del cm, mest på taljen, som virkelig kan mærkes.

 

Dermed kan jeg konkludere, at Change 9 kun kan anbefales, hvis man ønsker et hurtigt resultat, specielt på mave og talje, eller som jeg, hjælp til igen at få energien, motivationen og lysten tilbage i forhold til en sund livsstil.

 

Jeg takker ydmygt, og fortsætter med fuld power mit sundere jeg, og starter i morgen anden del af F.I.T.-programmet, F.I.T. 1, som jeg har bestilt hos min F.I.T.-vejleder Lili Fisker, som jeg i øvrigt har haft en rigtig god kontakt med flere gange i løbet af de 9 dage. Jeg glæder mig til at modtage pakken, og jeg er helt sikker på, det også bliver en spændende rejse."

 

/// Zita Clausen, Give

FLERE FACTS OM C9

Den bedste beslutning

 

"Jeg startede med C9-programmet med det simple mål for øje, at jeg ville have en bedre balance i min mave. Den trængte til noget forkælelse og opmærksomhed efter en længere periode med en masse stærkt smertestillende medicin, et mindre mavesår og en medicinforgiftning - alt sammen forårsaget af en slem hofteskade fra 2009. Programmet skulle derfor ikke kun handle om at kickstarte en sundere livsstil og tabe nogle overflødige kilo (det var såmænd blot en lækker “bivirkning”), men mere om at få genskabt en balance i et temmelig overbelastet mave-tarmsystem. Jeg havde dog alligevel aldrig troet, at vægt- og centimetertabet ville blive så flot!

 

Jeg havde - til min egen overraskelse - ikke svært ved at komme igennem de første dage på trods af manglen på de faste måltider samt forbuddet mod indtagelse af sodavand og søde sager. Jeg er en rigtig hyggespiser, og jeg vidste, at det især ville blive svært at undvære den dåsesodavand.

 

De første to dage blev også en manddomsprøve, men jeg fik ret hurtigt klar meddelelse fra min krop om, at det var den rette beslutning at begynde på C9, da jeg allerede efter de første par dage både kunne se og mærke en effekt.

Selvom mine normale, nærmest skemalagte måltider var fjernet, blev jeg mættet af de forskellige produkter fra C9-kassen samt enkelte udpluk af fri-listen. Så de første dage fløj egentlig af sted, og jeg var meget motiveret for at overholde programmet. Dette blev naturligvis også hjulpet godt på vej af, at der allerede ved første måling dag 3, som viste gode resultater.

 

Det samme gjorde sig gældende for de næstkommende dage, for både i krop og sind kunne jeg mærke og se forandringer. På dag 3 stod der aftensmad på menuen, og det var dejligt at få “fast føde” igen. De første dage havde også den virkning, at jeg ikke længere blot skovlede mad ind, men jeg blev bedre til at mærke efter, om jeg var mæt eller ej. Jeg oplevede derfor, at der skulle ikke længere så store portioner til at stille min sult, som der tidligere skulle.

 

Jeg kunne også på dag 4 mærke, at jeg havde fået ny energi i kroppen, jeg var ikke længere træt og uoplagt, og jeg havde nyfunden overskud til at få gået eller cyklet nogle lange ture. Sådan fortsatte det - og pludselig var de ni dage gået!

 

Jeg var fuldstænding overvældet, da jeg vejede og målte mig afslutningsvis, og jeg afsluttede dermed programmet med en kæmpe motivation for at fortsætte min vej mod min idealvægt og min nye sundere livsstil.

 

C9 lyder for nogen måske næsten for godt til at være sandt, og jeg må da også indrømme, at jeg på ingen måde havde forventninger om, at jeg ville kunne mærke så klare forandringer eller gå så meget ned i vægt på så få dage - samtidig havde jeg slet ikke troet på, at jeg havde rygrad til at gennemføre de ni dage!

 

Det står nu klart for mig, at jeg selv er i stand til omvende en lang glidebane af dårlige vaner til en sund livsstil med den rette kost og motion. Det har været nogle spændende dage med C9, og jeg kan kun varmt anbefale programmet til andre, der også vil kickstarte en ny livsstil på en sund og fornuftig måde, og samtidig få deres mave i balance og få mere overskud og energi i deres hverdag.

 

/// Janni Dorf Kristensen, Aalborg

Min skepsis blev vendt til begejstring

 

"Jeg er en kvinde på 47 år, som har været overvægtig det meste af mit voksenliv. Det har som sådan ikke været et problem, da jeg aldrig har følt mig generet af det - ej heller begrænset mig i mine fysiske udfoldelser. Pga hel-bredsmæssige udfordringer havde jeg dog et ønske om at smide nogle kilo.

 

Min nevøs kone havde fortalt om C9 - meget rosende. Jeg havde bestemt ikke tilsluttet mig “hylekoret”, der lovpriste dette tiltag, men var derimod hende, der sad og sagde: “Pas nu på, du aner i bund og grund ikke, hvad det stads gør ved din krop!” og “”I kan sgu da nok forstå, at det er løgn og latin, hvad de der fyrer af.”

 

Nå, men da jeg åbenbart er mere nysgerrig end fordomsfuld! - bestilte jeg, i smug, en pakke C9. Jeg valgte at købe den hos en forhandler i Holstebro - så ingen her i nærområdet kunne se, at jeg var blevet “omvendt” - og med stor skepsis satte jeg mig yderligere ind i konceptet, da pakken kom.

Jeg må sige, at det er top professionelt lavet/udviklet, at man bliver guidet hele vejen igennem, og at man har mulighed for at stille spørgsmål, og få hurtige svar i vores lukkede facebook gruppe. Tak for den!!!

Jeg startede en onsdag - og hold nu op, hvor jeg var spændt på, om jeg endnu engang bare havde smidt penge ud “ad vinduet.” Er nemlig en af de kvinder, som har prøvet alt ift. at tabe sig og få øget energi - og hvor INTET har hjulpet. Ihvertfald ikke på den lange bane!

 

Jeg valgte at blande min shake med vand de første to dage - og føj hvor det smagte! Gudskelov kunne jeg så læse nogle gode ideer på facebooksiden - hvor folk blandede det med soja-, ris- eller mandelmælk. Og nuiiiiiii, hvor det pludselig smagte godt.

 

De første to dage havde jeg den ondeste hovedpine og måtte lægge mig, så snart jeg kom hjem fra job om eftermiddagen. Jeg ville, med vilje, ikke spise smertestillende, imens jeg var på C9 - og nu led jeg så både under hovedpine OG gigtsmerter. Jeg måtte virkelig bruge megen energi på at beholde “ja-hatten” på, da det nemmest ville have været at gøre C9 til min nye “fjende”, blot give op og tro på min egen overbevisning om, at “Forever” løj om deres produkter og ikke anede, hvad de solgte, og hvordan de virkede!

 

Dag tre blev en åbenbaring for mig! Jeg vågnede uden hovedpine og med lyst til dagen. Det var fredag, og jeg skulle til fest med mine kolleger om aftenen, hvilket jeg frygtede. Jeg er nemlig ikke særlig god til at forsage god rødvin, en god kop kaffe, dejligt hvidt brød og lækre desserter!

Men tænk jer lige - der var sket et eller andet mirakuløst med mig! Tanker som: “Herregud Anne-Mette, det er kun 9 dage af dit liv, du skal ofre dig!” og “Du giver jo dig selv en gave ved at holde C9” - blev ved at dukke op i mit hoved. Og aftenen blev en succes! Jeg drak vand hele aftenen og en af mine fantastiske kolleger lavede en tallerken til mig med ca. 600 kalorier - så jeg slap for at gå til buffeten. Var ligeledes overrasket over den mæthedsfornemmelse, jeg havde. De 600 kalorier var nok for mig. Ingen yderligere krav om mere mad kom fra min hjerne - eller min krop. De var tilfredse - begge to!!!

 

De resterende dage gik som en drøm - i takt med at energien steg stødt. Jeg elskede min nye livsstil - og at jeg helt nøjagtigt vidste, hvad jeg måtte spise og hvornår. Mine kolleger, som jeg havde sat ind i mine planer OG mine fordomme, begyndte at tale om mit stigende energiniveau. Selv mine elever bad mig slappe lidt af - da de sporede den ændring, der var igang hos mig!

Da samtlige 9 dage var gået havde jeg smidt så mange kilo og centimeter, at jeg næsten ikke længere kunne holde styr på dem!

 

Jeg har nu lavet min egen model af C9 - nemlig “AMM.” (Anne-Mette Modellen) Det vil sige, at jeg drikker gel og spiser pille om morgenen, samt shake m. rismælk og frugt. Formiddag Fiber-pulver - og til frokost shake m. frugt igen, samt en pille. Så spiser jeg lidt fra “den frie liste” hen over eftermiddagen og almindelig aftensmad. Sådan har jeg levet de sidste 4 uger - og taber mig støt og roligt, og energien er i top og øget generelt velvære!

 

Pt. ligger jeg herhjemme med en brækket ankel - efter et styrt på hesten. Jeg har haft besøg af folk, som har villet mig det bedste - og medbragt hjemmebagte boller, fyldte chokolader mv. Alt sammen noget, jeg elsker at spise - eller skal jeg sige elskede!?

For min krop har åbenbart vundet over min hjerne - mærker jeg nu! Når jeg har spist et stykke chokolade, får jeg fysiske fornemmelser, som ikke er rare, mavepine, halsbrand osv. Ligeledes hvis jeg blot spiser 1/2 bolle. Noget, jeg aldrig troede jeg skulle opleve - men noget som jeg har tænkt ilde om, når andre sagde!!!

 

Så for at slutte ved begyndelsen, må jeg lægge mine fordomme væk og lovprise Forevers koncept og C9. Det har ihvertfald gjort en forskel for mig og min krop!!!

 

/// Anne Mette Lyhne, Ribe

Min oplevelse af C9

 

"Jeg er en mand på 36 år, der besluttede mig for, at der skulle ændres noget i min livsstil og ikke mindst min tilgang til mad. Jeg gik med en drøm om at komme ned på min idealvægt på sigt. Jeg håbede, at C9 kunne kickstarte dette.

Dag 1+2 er bare pænt hårde. Dels fordi jeg elsker at spise, og dels fordi min krop skreg efter sukker og søde sager i opstarten. Hovedpine var en stor del af de to dage, men det bekræftede mig samtidigt i, at det vist var på høje tid at få gjort noget aktivt og godt for min krop.  

Dag 3 måtte jeg spise et godt måltid mad igen, og aldrig nogensinde har kylling og ris smagt så dejligt. Der var rigeligt af det, så jeg gik glad og mæt i seng.

 

Dag 4 kunne jeg begynde at mærke en ny energi i kroppen. Jeg blev ikke længere så hurtigt træt, og følte et behageligt overskud i kroppen. Allerede her havde jeg nået det resultat, jeg havde i forventning for hele forløbet.

 

Dag 5-8 byggede egentlig blot videre på dag 4. Mere energi, bedre humør og en kæmpe motivation til at fortsætte de sunde baner.

Dag 9, samlet resultat: Pænt over, hvad jeg havde turdet håbe på!

En helt igennem fed oplevelse, og er vildt fascineret af, at kroppen kan reagere så hurtigt på ændringer. Har sat mig for fortsat ikke at røre slik, chips, alkohol, kaffe, kage, chokolade, is og fastfood, da det er disse produkter, der helt klart er min store last. Nu har jeg egentligt ikke specielt meget lyst til det mere, så hvorfor starte igen. Håber og tror, at C9 var starten på en ny livsstil fra min side."

 

/// Søren Stelzner, Nyborg

Overraskende godt resultat med C9

 

"Da jeg hørte om C9 fra en veninde, grinede jeg lidt af hende og sagde, at det næsten lød for godt til at være sandt, men jeg blev alligevel lidt interesseret i at lære mere om det, så jeg begyndte at lave lidt research om produktet.

 

Jeg blev positivt overrasket over, hvor let det virkede. Jeg har i en længere periode haft dårlige knæ og fået flere operationer, som har gjort, at jeg har haft svært ved at lave nogen form for hård fysisk træning, så da jeg så, at der ikke var krævet store mængder træning under forløbet, tænkte jeg, at det måtte prøves.


Mit resultat på denne kickstart var meget overraskende, da jeg ikke har udøvet mere motion, end der står i bogen, og jeg ikke havde gjort noget ekstraordinært for at skulle tabe mig ekstra. Min daglige motion bestod af en halv times cykeltur rundt i byen, og til tider en gåtur med familien i skoven som "lidt ekstra".


Jeg startede C9 som en kickstart til mit vægttab og som et forsøg på at få en mere sund livsstil, end jeg har haft over det sidste stykke tid, og jeg vil uden tvivl sige, at det har været en kæmpe succes!

 

Nu er der gået nogle uger, siden mit forløb stoppede, men jeg har fortsat drukket 120 ml Aloe Vera gel om morgenen, og jeg synes, at det giver mig en dejlig frisk start på dagen. Jeg har heller ikke samme lyst til at spise usundt mad såsom slik og junkfood, og heller ikke den samme lyst til at spise større portioner eller spise ekstra ting i løbet af dagen.

Selvom starten af forløbet virkede lidt hårdt, hjælper det meget at se, at der allerede dag 3 er så gode resultater.

Her til sidst skal det også lige siges, at det ikke kun er vægt og mål, som har ændret sig, men absolut også mit generelle velvære. Jeg sover bedre, og føler mig meget bedre tilpas, end jeg har gjort længe. 

 

C9 har for mig været en fantastisk oplevelse, og jeg kan intet andet end at anbefale det til andre, der har lyst til at få et kickstart mod deres idealvægt og gøre noget godt for sin krop."

/// Emilie Bech, Aalborg

Min rejse med C9

"Jeg havde længe overvejet at gå i gang, og pakken stod klar, men jeg frygtede, at jeg ville blive skuffet, enten grundet ingen resultat eller fordi jeg ikke kunne gennemføre.

Men så sad jeg til en konfirmation ved min nevø, og blev endnu engang irriteret over, at bukserne strammede de forkerte steder, og så tog jeg en beslutning, næste dag skulle jeg i gang, der var ingen udvej, nu var der på tide at komme i gang.

Problemet var blot, at for at kunne følge programmet måtte jeg omlægge mange rutiner, da jeg var ryger, og drak 3-4 l Cola om dagen (rigtig Coca Cola).

Jeg startede en mandag og heldigvis i en uge, hvor jeg havde en del planer, så jeg kunne aflede tankerne frem for at skulle føle sult, rygetrang og mangel på sukker. Desværre betød mange planer så også, at der konstant var fristelser, men fristelserne var med til at gøre mig stærk, for det skulle ikke være, hvad andre satte på bordet, der gjorde, at jeg ikke kunne fuldføre.

Da min kæreste ikke skulle følge programmet, men gerne ville spise aftensmad sammen med mig, var det vigtigt for mig at finde noget mad, vi begge kunne spise, så jeg ikke skulle stå og lave to hold aftensmad.

 

Jeg valgte derfor at downloade app'en Lifesum, som ganske enkelt er en kulhydrat, protein, fedt m.m. tæller. Med denne kunne jeg gå ind og finde netop de ingredienser, jeg ville bruge i mit måltid og finde ud af, hvordan indholdet af protein var i den enkelte ret. Ligeledes kunne jeg taste ind hvilken type af motion jeg havde lavet, og derved hvor meget jeg havde forbrændt.

Med denne app gjorde det aftensmåltiderne til en leg, fordi det var lidt sjovt at se, hvad man egentligt fik af indhold i ens måltid. Her fandt jeg blandt andet ud af at hvedeklidspandekagerne fra dukan kuren var meget mættende, men havde et meget lavt kulhydrat indhold, hvorfor jeg ofte brugte dem i mine måltider.

Efter 9 dage på C9 kan jeg jo kun sige, jeg er ovenud tilfreds. Det har helt sikkert været en kickstart til en sundere livsstil, men også en øjenåbner for, hvad sund kost kan gøre for ens hverdag. Jeg fik hurtigt mere energi og overskud, jeg sov bedre om natten og havde brug for færre timers søvn for at føle mig udhvilet.

Alt i alt, kan jeg kun anbefale dette til andre, der har brug for et skub i den rigtige retning. Det er det hele værd. Og udover en kickstart på en sundere livsstil og en hverdag med mere overskud, er jeg nået et pænt skridt nærmere min idealvægt. Så kan man da ikke ønske sig mere."

/// Katja Heilmann Nøhr, Hammel

BESTIL C9 NU

Min vej til et sundere liv

"Torsdag den 5. marts startede jeg på C9 programmet. 

Jeg havde længe været utilfreds med mit spejlbillede, og jeg følte mig fed, oppustet, og jeg var efterhånden i en sådan stand, at jeg var klar over, at noget måtte der gøres, hvis ikke jeg skulle redde mig diabetes eller en hjerte/karsygdom. 

 

Jeg arbejder på en stor arbejdsplads hvor der flere gange ugentligt er en sød kollega, der vil glæde os alle med en lækker hjemmebagt kage. Desuden har vi en fin maskine, der kan levere kaffe, te, chokolade og cafelatte m.v. Min finger ramte hele tiden chokoladeknappen, og det gerne flere gange dagligt. Efterhånden havde vægten sneget sig for højt op, syntes jeg. 

 

Jeg startede som sagt på C9 programmet, hvor de 2 første dage var en slags udrensning. Jeg måtte kun drikke, og det var som sådan ikke så slemt. De forskellige ting, der hører til programmet, og som jeg skulle indtage sammen med mindst 2 l vand gjorde, at jeg ikke følte mig sulten. Dag 2 blev jeg ekstremt dårlig. Jeg kunne så at sige ikke rejse mig fra sengen, jeg havde hovedpine og følte mig svimmel, lidt som influenza. Jeg kontaktede Lili og fik med det samme moralsk opbakning samt en forklaring på, hvorfor jeg havde fået det så dårligt. Jeg havde igennem lang tid indtaget ekstrem meget sukker, så jeg havde nærmest fået mig en ”kold tyrker”. Kroppen var blevet afhængig af sukker i store mængder. Tankevækkende! 

Hen på eftermiddagen fik jeg det bedre og herefter gik det bare fremad. Så mit råd til andre er at starte ud en weekend eller i hvert fald på en fridag. Efter de første 3 dage havde jeg tabt mig, og efter alle 9 dage mere endnu, og pænt med cm i omfang - målt forskellige steder på kroppen.

Størst var reduceringen omkring taljen. Det var netop der, jeg var begyndt at bule ud, som om jeg var gravid i 8. måned. Også om hoften tabte jeg mig en hel del. Det var fantastisk igen at kunne passe mit tøj, uden at maven hang ud over livremmen, og jeg følte en utrolig lethed og ikke mindst så følte jeg mig ekstrem motiveret, fordi jeg så hurtigt opnåede resultater.

Jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig sulten. Det eneste, jeg savnede, var en kop kaffe og et rundstykke lørdag og søndag morgen.  I hverdagen kunne jeg sagtens undvære kaffen, og det var heller ikke svært at se på at de andre spise kage, og jeg ikke skulle have noget. Årsagen til det var simpelthen det hurtige resultat, så jeg blev topmotiveret lige fra starten. 

 

Til programmet hører et motionsprogram. Jeg valgte af tidsnød at gå en lang tur på 3 kvarter hver morgen, og så arbejdede jeg ellers hårdt i haven hele weekenden i de 9 dage, programmet varede. 
Da de 9 dage var gået, valgte jeg at fortsætte med de rester, der var fra programmet samt i øvrigt passe på, hvad jeg indtog. Jeg er blevet meget kritisk med, hvad jeg spiser og drikker, så jeg ikke falder i igen. 

Jeg har planer om at fortsætte med 2. del i FIT-programmet - efter påske, men nu behøver det ikke gå så hurtigt, for efterhånden skal der jo så en ny garderobe til. 

 

SUPER PROGRAM / START PÅ NY LIVSSTIL!"

 

/// Gerda Vestbjerg, Holstebro

Jeg anbefaler C9 til alle

"Jeg valgte C9 som en form for startskud til en sundere livsstil. Jeg blev meget overrasket over, hvor nemt det var at gå til, og hvor meget mere energi, jeg fik på trods af så lidt mad. Instruktionerne i programmet er klare og tydelige, så jeg var ikke i tvivl om, hvad jeg skulle og hvornår, og så var det dejligt overskueligt, at det "kun" var ni dage.

 

Man skal opsætte tre mål, og jeg nåede alle mine.

De var: pænere hud, gå ned i vægt, og få mere energi.

Jeg vil anbefale C9 til alle, uanset om du vil have en kickstart mod din idealvægt, starte en sundere livsstil, eller bare få mere overskud i hverdagen."

/// Rikke Hye Nielsen, Odense

C9 brugeranmeldelse.jpg

Bente Johansen

C9 anmeldelse.jpg

Kenneth Westlin

Isabella og C9 Aloe Vera Gel.jpg

Isabella Sofie Schweigler

C9 brugererfaring.jpg

Mie Engel-Christensen

C9 brugerhistorie.jpg

Christina Nielsen

C9 anmeldelse fra ny bruger.jpg

Henriette Andersen

Kundeanmeldelse_på_C9.jpg

Lisbeth Højen

C9 anmeldelse fra tilfreds bruger.jpg

Rikke Kudsk

C9 anmeldelse fra bruger.jpg

Zita Clausen

Kunde_anmeldelse_på_C9.jpg

Janni Dorf Kristensen

C9 udrensning anmeldelse.jpg

Anne Mette Lyhne

Anmeldelse af C9 kuren.jpg

Søren Stelzner

Tilfreds C9 bruger.jpg

Emilie Bech

Anmeldelse af C9.jpg

Katja Heilmann Nøhr

Anmeldelse af C9 kur.jpg

Gerda Vestbjerg

C9-bruger anmelder.jpg

Rikke Hye Nielsen

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page