top of page
Forever Vital5 logo.jpg

VITAL5 er for dig, der ønsker det optimale inden for kosttilskud i din hverdag på en enkel måde

En smart basispakke, som gør vejen til velvære på en daglig basis nemmere. Indeholder fem af vores mest populære kosttilskud: Forever Aloe Vera Gel, Forever Arctic Sea, Forever Daily, Forever Active Probiotic og Argi+. Du får også et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil.

Forever Living Vital5 pakke.jpg
Vital5_AloeVeraGel_2020__1__edited.png

Vital5 fås både i den klassiske variant med den original Forever Aloe Vera Gel og i smagsvarianterne Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches. Effekten er den samme ved dette program, uanset hvilken variant der vælges.

Prisen er også den samme.

 

Se prisen på Vital5 i shoppen.

Eller ring 23 30 71 99.

En boks indeholder:

 • 4 Forever Aloe Vera Gel eller 4 Forever Aloe Berry Nectar.
  Vores populære Aloe vera-drik består af håndplukkede Aloe vera.

 • 1 Forever Arctic Sea
  Kosttilskud med et omega-3-indhold, som er specieltilpasset til at efterligne en kost, som er rig på fisk og skaldyr. En velafvejet kombination af omega-3-fedtsyrerne DHA og EPA.

 • 1 Forever Daily
  Den lille tablet med det omfattende indhold, som giver dig vigtige vitaminer og mineraler. Indeholder desuden Aloe vera, lycopen og coenzym Q10.

 • 1 Forever Active Pro-B™
  Et innovativt kosttilskud, som indeholder en kombination af seks forskellige bakteriestammer med hele 8 milliarder levende mælkesyrebakterier pr. kapsel samt zink.

 • 1 Forever Argi+
  Specielt udviklet til dig, som lever et aktivt liv. Indeholder aminosyren L-arginin og en juice- og frugtekstraktmix. Giver dig den daglige dosis af vitaminerne C, D, B6, B12 og folsyre.

Nyhed i Vital5 Forever Actice Pro-B.jpg
Vital5_AloeBerryNectar_2020__1__edited.p

En perfekt grund som nemt kan suppleres ud fra dine individuelle behov indenfor Wellness, Fitness og Beauty. Produkterne leveres i en speciel Vital 5 Boks, og i pakken medfølger der desuden et informationsblad med tips på vejen til en sundere livsstil.

En boks svarer til en måneds forbrug for en person ved fuld daglig anbefalet dosering.

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page