top of page

Aloe Propolis Creme

Kæmper du med sprukken, tør eller rød hud på hænderne eller andre steder på kroppen? 
Hyppig håndvask og brug af hånddesinfektion gør heller ikke sagen bedre. Du smører og smører, men ingenting synes at virke. 
Hvad er løsningen?

Ræk ud efter Aloe Propolis Creme fra Forever Living!

BESTIL ALOE PROPOLIS CREME >

 

Forevers plejende, fugtgivende og blødgørende og vanille- og honningduftende Aloe Propolis Creme giver dig løsningen med den fineste Aloe vera i fin kombination med det bedste fra biernes verden, nemlig propolis. Cremen indeholder også ingredienser som kamille og allantoin samt A- og E-vitamin, der også har fine hudplejende og velgørende egenskaber. 

 

Det er fuldt forståeligt, at propoliscremen er en af de mest populære og mest solgte produkter i Forevers brede sortiment af velvære-, trænings- og hudplejeprodukter. Med de ypperlige egenskaber er denne Aloe vera baserede creme med propolis ganske enkelt fantastisk til tør, rød og irriteret hud. 

Til hele kroppen

Aloe Propolis Creme er tyk og cremet, da den ikke indeholder vand, hvilket gør den særligt velegnet i de kolde måneder, hvor kulden kan bide, og ikke mindst på skiferien.

Den er også meget velegnet til landmanden og håndværkeren, der arbejder meget udendørs og virkelig god til udfordret teenagerhud.

 

Cremen kan bruges af alle - baby, børn, unge som ældre, piger, drenge, kvinder og mænd - over hele kroppen, på hænder og fødder, samt i ansigtet.

Endnu flere anvendelsesmuligheder

Propoliscremen kan bruges, som den er, eller du kan blande den med andre produkter fra Forever Living for at opnå en anden konsistens og effekt.

 

Blandet 1:1 med Aloe Vera Gelly bliver den lettere at smøre ud og absorberes hurtigere, samtidig med at den giver ekstra fugt.

 

Meget egnet til fx en hånd- eller fodkur for intensiv fugtpleje.

Blandet 1:1 med Aloe Body Lotion får du en lettere creme til større partier på kroppen, fx arme og ben.

Aloe Propolis Creme til krop og hænder.jpg
Aloe Propolis Creme Forever Living Aloe vera.jpg
Aloe Propolis Creme håndværkercreme.jpeg

Har du spørgsmål om bestilling af produkter eller andet vedr. Forever Living, så kontakt selvstændig Forever forhandler Lili Fisker:

Mobil: 23 30 71 99

bottom of page