top of page

Hva' så efter C9?
 

Du anvender C9 for at kickstarte din nye livsstil og følger op med F15 for yderligere vægtkontrol og trimning af kroppen - eller med Vital5, hvis du ikke ønsker at ændre dit træningsmønster. Gennem hele F.I.T. programmet er der stort fokus på, at du får den næring, din krop behøver. Vi passer på dit helbred.

Hvad kan du opnå med C9
Hvad kan du forvente at opnå på de ni dage med C9?

Du får det bedre og ser bedre ud. Du vil føle dig lettere og får mere energi i takt med, at du beviser, at du kan kontrollere din appetit og ser, hvordan din krop begynder at forandres.

De allerfleste raske, voksne mennesker vil have glæde af programmet, uanset om man er lille eller stor, normalstørrelse, tyk eller tynd. Hvad der vil ske helt præcist, afhænger af udgangspunkt, og hvordan du har det forud for programmet. 

 

Gennem hele programmet er der stort fokus på, at du får den næring, din krop behøver, så du ikke taber muskelmasse, og du bevarer den energi, der skal til.

9-dages programmet, hvor din nye livsstil kickstartes, kan følges op med F15 for yderligere vægtkontrol og trimning af kroppen om ønsket.

F15 lille banner.jpg

I videoen herunder gennemgås kort de tre programmer C9, F15 og Vital5, så du kan se, hvilket F.I.T.-program, der passer bedst til dig.

C9, F15, Vital5 bokse i fitnesscenter - dinfitvejleder.dk

Vi anvender kosttilskud, så vi sikrer optimal næring både i 9-dages programmet, C9, og i de efterfølgende programmer, F15 og Vital5, samt sund kost og motion. 

 

F15 består af tre niveauer. Beginner, Intermediate og Advanced. Hvert niveau er i to trin af hver 15 dages varighed. Vælger du hele F15-forløbet fra Beginner, trin 1 til og med Advanced, trin 2, strækker det sig således over i alt 90 dage. Du kan dog vælge præcist det niveau, der passer dig, og tage et eller flere trin. Hver box indeholder håndbog, der tager dig igennem begge trin på pågældende niveau.

Læs alt om F15 HER

Vital5 er for dig, som ønsker at give kroppen det bedste inden for kosttilskud på daglig basis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

Læs om Vital5 HER

Check dagsaktuelle priser på aloeveraforever.dk eller ring/sms 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page