top of page
Pris på DX4, C9 og F15

Se priser og bestil online i SHOPPEN, eller ring på 23 30 71 99 og få oplyst aktuel pris og evt. tilbud eller fordelskøb på DX4, C9 og F15.

Vil du købe DX4 startpakken, C9 og/eller F15 pakker til flere personer eller ønsker du at tage det fulde F.I.T. program, kan det være smart for dig at få oprettet ID-nr. og købe direkte med rabat. Læs om denne mulighed her. Er I flere i samme husstand, der vil tage C9 samtidigt, så læs om SAMKØB her >

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om C9 her >

Læs om de forskellige udgaver af C9 og bestil her >

 

Mange søger efter billigste pris, rabat og tilbud på DX4, C9 og F15, men du skal tænke sig rigtigt godt om, før du falder for fristelsen for at købe hos en, der sælger meget billigt. Det er højst sandsynligt ikke en officiel Forever F.I.T. forhandler. Selvom der medfølger en håndbog med pakken, som guider en godt på vej, så kan der opstå mange spørgsmål under forløbet og personspecifikke spørgsmål, så derfor er det vigtigt at købe programmet hos en Forever F.I.T.-vejleder, der har kompetencen til at vejlede i programmerne, frem for at jagte laveste pris på DX4, C9 eller F15. Det kan være afgørende for, om du får succes med forløbet eller ej, at du får korrekt vejledning.

Vejledning for alle kunder hos Aloe Vera Forever DK

Køb DX4 startpakken, C9 eller F15 pakken hos F.I.T.-vejleder Lili Fisker på Aloe Vera Forever DK, så kan du være sikker på at kunne få seriøs og kompetent vejledning og rådgivning både før, under og efter forløbet.

Jeg er klar til at besvare alle spørgsmål vedrørende programmet, telefonisk på 23 30 71 99 eller via PB, under hele forløbet. Du får ydermere tilbudt medlemskab i lukket bruger-forum, kun for F.I.T.-kunder, hvor spørgsmål som regel besvares stort set omgående. 

Denne service er inklusiv i programmets pris, når du køber DX4, C9 og F15 hos Aloe Vera Forever DK.

C9_Forever_Aloe_Vera_Gel_Chocolate_shop.png

Se prisen i shoppen, eller ring på 23 30 71 99 og forhør om der er et særligt MÅNEDENS TILBUD på DX4, C9 og F15 netop nu.

De enkelte dele i C9 og F15 - Forever Aloe Vera gel, Forever FiberForever Ultra Vanilla og Forever Ultra Chocolate samt Forever Therm kan også bestilles stykvis.

Vejledning til C9 og F15 hæfterne kan desværre ikke købes separat.

To kvinder med en box C9.jpg

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page