top of page

Komplet video guide til Forever DX4

Se pris og køb DX4 Body Balancing System her >


På denne side finder du en video ppt præsentation af DX4, som jeg anbefaler dig at se, hvis du overvejer DX4 samt videoer til dagen før, til hver af de 4 dage af DX4 samt til dagen efter DX4. Videoerne understøtter anvisningerne i DX4 hæftet. 

Med Forever DX4 vil du komme til at arbejde med flere specifikke aspekter af hvert af følgende sundhedsområder: Fysisk, mentalt, emotionelt, åndeligt og socialt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Din F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99.

Før opstart af DX4: 
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

DAG 1: BESLUT DIG
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

Din første dag på DX4-programmet handler om, at du beslutter dig for at påbegynde vejen til øget sundhed. Når du starter på dag 1, skal du være bevidst om, at det kræver beslutsomhed at gennemføre DX4. I dag er det vigtigt, at du er 100 % til stede. Benyt de næste dages klarhed på at fokusere på dig. Vær i nuet, og nyd den uvurderlige indsigt, du får ved at være totalt nærværende.

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om DX4 her >

DX4 kostplan
DAG 2: DEFINÉR
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

Dag 2 af DX4 handler om at definere dit fokusområde fra dag 1 og sætte mål ved hjælp af SMART-modellen.

SMART er en forkortelse for et mål, der er: Specific (specifikt), Measurable (målbart), Attainable (attraktivt), Relevant (realistisk) og Timebound (tidsbestemt).

Når man definerer et SMART-mål, forsvinder alle uklarheder omkring målsætningen, og det giver en tydeligere idé om, hvad det er, du ønsker, og hvordan du opnår det.

Se DX4 kostplan her >

DAG 3: OPDAG
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

På dag 3 kan du godt opleve at føle dig træt, frustreret, udkørt, modløs, distræt, umotiveret eller sulten. Du får sikkert ikke alle disse følelser på én gang, men du vil sandsynligvis opleve nogle af dem.

Den slags forhindringer er en naturlig del af livet. Selv om du ikke kan undgå dem helt, kan du håndtere dem ved at forberede dig og vide, at succes kan antage mange forskellige former.

Måske er succes at nå dit mål, men nogle gange kan det også være at lære at tilgive dig selv, når tingene ikke går helt, som du havde håbet. Mens du gennemlever dag 3, så husk dette, og forestil dig, at du har nået dit nye mål.

Hvordan ser det ud, når du får succes, og hvordan føles det?

Bestil DX4 Body Balancing System her > 

DAG 4: VÆR DEDIKERET
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

Brug denne sidste dag til virkelig at blive mere bevidst og nærværende, præcis som du har været de seneste fire dage.

I løbet af programmet har du gjort det indre, hårde arbejde for en dybere trivsel – og du har hjulpet din krop med nærende kosttilskud og madvarer. For at få den nye adfærd ind i dine daglige rutiner er det vigtigt at tjekke, hvor du startede, hvad du har lært og at planlægge din næste DX4.

Måske vil du videre med C9 efter DX4? Vælg din C9 variant her > 

EFTER DX4: HVAD SÅ NU?
(Vælg danske undertekster under Youtube-indstillinger)

Næste trin er individuelt og afhænger af dit mål med fremtiden. Det anbefales, at Forever DX4 gentages hvert kvartal. Ved at gentage denne kickstart kan du få en bedre balance i kroppen og udvikle et sundere mindset. Så det er en god idé, at du allerede nu sætter dit næste DX4-program i kalenderen.

Ønskes vægtkontrol, vælger mange at gå videre efter DX4 med C9-programmet, hvor blot de to første dage i programmet springes over. 

Klar til vægtkontrol med Forever C9? Vælg din C9 pakke her > 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Din F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99.

Check dagsaktuelle pris på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og få oplyst månedens tilbud.

bottom of page