top of page

F15 Intermediate 1 & 2

Opdateret: 15. dec. 2022

Uanset om du allerede er aktiv, men ikke ser det ønskede resultat, eller om du er klar til at tage det næste skridt i en sundere retning, så er Intermediate det rigtige valg for dig.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et udførligt træningsskema som gradvist øger i anstrengelsesgrad, gode og sunde opskrifter med tydelig information om, hvordan forskellige råvarer påvirker din livsstil, hvordan du kan forenkle din kost, hvordan du undgår at falde for fristelser samt værdifulde tips, som hjælper dig med at nå dine mål.

Vælg F15 Intermediate hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er regelmæssig aktiv, men vil tage din træning til det næste niveau.

  • Du vil få hjælp med at strukturere din kost, træning samt dine kropsmål og vægt for at nå dine mål

  • Du vil få en komplet guide til, hvordan din aktive livsstil kan få positivt permanente resultater.

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål.

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.


Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Ønsker du at gennemføre også trin 2 af programmet, skal du blot tilkøbe 2 x 1 liter Forever Aloe Vera Gel, så har du produkter nok til trin 2 også.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning.

De produkter som indgår i Intermediate, er flg.:

Du kan bestille F15 Intermediate i SHOPPEN.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page