top of page

C9: Slip af med sukkertrangen, spis sundere, kom i gang med træning og smid de overflødige kilo

Opdateret: 15. dec. 2022


C9 box - dinfitvejleder.dk

Det er næppe kun mig, der drømmer om det. Eller hvad?

Man KUNNE jo starte i dag, men undskyldningerne står i kø. Der er lige et par fester rundt om hjørnet, som skal overstås - julefrokosterne og den søde juletid med masser af gode ting på bordet og sågar imellem måltiderne. Så er der snart påskeferie, sommerferie, efterårsferie. Nahh, man må hellere vente.

MED MINDRE ALTSÅ, at DU LIGE KAN NÅ DET inden julefrokosterne, hvor du jo gerne vil se brandgodt ud i den lille sorte eller de stramme jeans. Eller inden sommerferien.

Og JO! Du kan i hvert fald snuppe en C9 kickstart på 9 dage, og komme videre med en F15 Beginner, F15 Intermediate eller F15 Advanced - alt efter hvordan formen ser ud i forvejen.

Læs også: Få balance i krop og sjæl med DX4

Og så vil du kunne klare dig igennem den skønne december måned eller sommerferien med rigtig god samvittighed, fordi du selvfølgelig sørger for at holde dig til træningsprogrammet. Selvfølgelig behøver du ikke forsage al maden og de gode sager. Man det er alt andet lige bedre at tage lidt og få motioneret, end at kaste sig umådeholdent over lækkerierne.

Lad mig forsikre dig om, at du vil være meget bedre tilpas med dig selv, når du når dit mål.

Synes du, det lyder som en god idé?

OK! Skal det være i år, du ENDELIG finder dit slankere, sundere jeg?

En rigtig god hjælp på vejen er F.I.T. programmerne C9 og F15.

Og nu kan du også følge dit C9 og F15 forløb på Forever F.I.T. app'en, som du kan downloade, hvor du ellers plejer at downloade apps.

Køb din C9 eller F15 - ring og tal med mig på 23 30 71 99.

Du kan også bare bestille din C9 eller F15 i shoppen på aloeveraforever.dk

Læs mere om C9 her og F15 her.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page