top of page

Hvordan kommer du videre efter C9?

Er du motiveret til at gøre mere, når du har gennemført C9, og ønsker du vægttab og reduktion af fedt og centimeter samt at bygge muskler, anbefaler jeg, at du umiddelbart efter C9 går videre med F15, hvor du udbygger den sunde livsstil med et spændende og varieret træningsprogram.

F15 programmet

F15 findes i tre sværhedsgrader med hver to trin.

F15 Beginner 1&2, F15 Intermediate 1&2, F15 Advanced 1&2. Hvert af disse delprogrammer kan gennemføres separat eller efter hinanden i nævnte rækkefølge. F15 påbegyndes på det niveau, som du rent træningsmæssigt befinder dig på.

En box F15 indeholder program for begge trin på pågældende sværhedsgrad. En F15 box koster det samme som en C9 box.

Indholdet af en F15 rækker til 15 dage af Forever Aloe Vera Gel og Forever Ultra, og til 30 dage af Forever Fiber og Forever Therm. Ved tilkøb af to liter Forever Aloe Vera Gel rækker indholdet til begge trin på niveauet. Der anvendes ikke Forever Ultra i trin 2. Ønsker du at bruge Forever Ultra som mellemmåltid, skal du også tilkøbe Forever Ultra.

Vital5 programmet

Ønsker du IKKE at udbygge med et F15 træningsprogram, men blot at fortsætte med sund kost og gode kosttilskud på daglig basis, anbefales Vital5, der indeholder fem vitale kosttilskud.

Læs mere om Vital5 her eller tal med Din F.I.T.-vejleder om programmet.

Kan jeg fortsætte med C9 i længere tid?

Du bør ikke tage C9 i sin fulde udstrækning flere gange i træk lige efter hinanden.

Det optimale er at starte på F15-programmet, som ovenfor nævnt, umiddelbart efter C9-forløbet, hvis du ønsker at komme af med fedtdepoter og ønsker at komme i bedre form eller finde ny motivation til din træning.

Ønsker du ikke at gå videre med F15-programmet, er det okay at fortsætte C9-programmet, som det ser ud fra dag 3 til 8, i op til 30 dage.

Hvis du vil det, skal du blot skulle tilkøbe to poser Forever Ultra og to liter Forever Aloe Vera Gel, så har du nok af det hele til 30 dage. Du kan købe Forever Ultra og Forever Aloe Vera gel stykvis i shoppen i kategorien Træning og vægtkontrol.

Fortsæt med Aloe vera som dagligt kosttilskud

Under alle omstændigheder så anbefales det, at du fortsætter med kosttilskuddene fremover. Især Aloe vera gelen er vigtig, hvis du vil vedligeholde det resultat, du har opnået med C9, og hvis du fortsat vil give din krop de bedste betingelser for at fungere normalt.

Synes du ikke om smagen på Forever Aloe Vera Gel og har du svært ved at drikke det, så kan du prøve de andre smagsvarianter, Forever Aloe Berry Nectar og Forever Aloe Peaches. De har lidt mindre indhold af Aloe vera, men hvis du drikker lidt mere af det, så opnår du samme effekt.

Du finder Aloe vera drikkene i shoppen under Ernæring og kosttilskud.

Forever Aloe Vera Gel skal opbevares i køleskab

Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page