top of page

F15 Beginner 1 & 2

Opdateret: 15. dec. 2022


F15 Beginner | dinfitvejleder.dk

F15 Beginner er konstrueret til dig, som lige er startet - eller som vil til at starte - en aktiv livsstil. Programmet hjælper dig med at forandre dit syn på kost og træning.

Pakken indeholder nøje udvalgte produkter og en omfattende 48-siders brochure med et træningsskema, som gradvist øger i anstrengelsesgrad, tips som kan holde din motivation oppe, gode og sunde opskrifter og information om, hvordan du kan planlægge din kost samt om, hvordan forskellige råvarer kan påvirke din sundhed. Programmet opmuntrer og hjælper dig, så du kan holde din nye, sundere livsstil.

Vælg F15 Beginner, hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er ikke før trænet eller er lige startet med træning

  • Du vil blive guidet i, hvordan du skal tænke angående kost og træning for at skabe permanente livsstilsændringer

  • Du vil tydeligt kunne måle og følge op på dine resultater

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål.

------

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Når du køber en F15-pakke får du en 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Ønsker du at gennemføre også trin 2 af programmet, skal du blot tilkøbe 2 x 1 liter Forever Aloe Vera Gel, så har du produkter nok til trin 2 også.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning.

De produkter, som indgår i F15 Beginner-boksen, er flg.:

Du kan bestille F15 Intermediate i SHOPPEN.


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page