top of page

F15 er et moderne kost- og hjemmetrænings program for dig, der søger en enkel løsning

Opdateret: 15. dec. 2022Forever overlader dig ikke til dig selv og alle fristelserne, der venter efter de 9 dage. Er du indstillet på at fortsætte din nye sundere livsstil med Forevers kosttilskud som din garanti for, at du får, hvad din krop har brug for af næringsstoffer og du vedligeholder den tilstand, som du har nået på de 9 dage, så anbefales det, at du fortsætter med F15.

F15 til dig, der ønsker at komme i bedre form eller få lagt din hjemmetræning i system

F15 findes i 3 niveauer med hver 2 trin, så der er en F15 til dig, uanset om du er nybegynder mht. træning, helt utrænet, let trænet, i nogenlunde form, i god form eller i super form.

Du vælger det niveau, der passer til dit træningsniveau. Er du i tvivl, så kontakt F.I.T. vejleder Lili Fisker på 23 30 71 99 og få en snak om, hvilket niveau, der passer på dig.

Du kan vælge mellem F15 Beginner, F15 Intermediate og F15 Advanced. På hvert niveau medfølger en udførlig håndbog, der omfatter trin 1 og 2 på niveauet.

Er du ikke helt nybegynder, men alligevel ikke dér, hvor du føler, at du ligger til en F15 Intermediate, kan du med andre ord starte på F15 Beginner trin 2, hvis du kan se, at trin 1 er for let for dig.

F15 til dig, der er i god form eller super atlet

For dig, der er i god form og træner regelmæssigt, har F15 sin berettigelse, hvis du føler, at du er gået lidt kold på den træning, du laver i dag, og har brug for inspiration til at prøve noget andet. Du lærer også om kost og kosttilskud, og hvilken betydning det har for din krop.

F15 giver dig ikke alene Forever Aloe Vera Gel og de øvrige gode kosttilskud - nemlig Forever Fiber, Forever Therm - samt måltidserstatning/proteintilskud Forever Ultra, men også kostråd, udførligt træningsprogram og adgang til en lang række træningsvideoer, som følger din udvikling, og viser den korrekte udførelse af øvelser. Det er nemt at gå til, og holder dig fast i din nye, sundere livsstil.

Har du spørgsmål om F15, så kontakt mig gerne på 23 30 71 99 eller send en email til info@aloevera4ever.dk (oplys dit navn og mobilnr., så jeg kan ringe dig op) - her kan du også få oplyst månedens F15 tilbud.

F15 kan bestilles i SHOPPEN, hvor du også kan se prisen.


Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page