top of page

Sund viden: Citrusfrugter

Opdateret: 15. dec. 2022


Citrusfrugter til C9 | dinfitvejleder.dk

Frisk frugt er fyldt med livsvigtige næringsstoffer så som vitaminer, mineraler, fibre, aminosyrer og enzymer, og flere af dem hjælper med at fjerne giftstoffer. Derfor hører frisk frugt naturligt hjemme i C9 Forever F.I.T. programmet under fri fødevarer og kan spises under hele forløbet.

Citrusfrugter er dejligt læskende frugter, som er pakkede med C-vitaminer, en stærk antioxidant, som beskytter kroppen mod de skadelige frie radikaler og forhindrer for tidlig aldring. Antioxidanter er også med til at nedsætte risikoen for kræft og hjertesygdomme - og øger optagelsen af jern.

Citron er formentlig den citrusfrugt, der er bedst til at rense ud. Dens sammensnerpende og antiseptiske egenskaber stimulerer leveren og galdeblæren. Et glas vand med friskpresset citronsaft er en rigtig fin måde at begynde en C9-dag på. Friskpressede appelsiner og grapefrugter virker stimulerende på fordøjelsen og styrker organismen. De er også en fortrinlig kilde til betaKaroten, kalcium, fosfor og kalium.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page