Motion er vigtig for dig

Motion spiller en vigtig rolle i din livsstilsændring. Motion stimulerer lymfesystemet, øger pulsen og forbedrer blodcirkulationen, fjerne affaldsstoffer og bringer ilt til cellerne. Det gør godt i hele kroppen, ja, selv dit humør bliver også bedre, for der frigives enforfiner, som er nogle kemiske stoffer, som hjælper dig med at håndtere stress mere effektivt i lang tid efter, at du har trænet.

Vælg mellem øvelser, som sætter pulsen i vejret såsom cykling, løb og dans - og øvelser, som hjælper med til at opbygge muskelvæv og knogletæthed gennem korte aktivitetsudbrud som eksempelvis styrketræning med vægte. Ved at variere træningen får du bearbejdet alle muskelgrupperne og bevarer entusiasmen.

Motion er vigtig for dig | dinfitvejleder.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst: