top of page

Motion er vigtig for dig

Opdateret: 15. dec. 2022

Motion spiller en vigtig rolle i din livsstilsændring. Motion stimulerer lymfesystemet, øger pulsen og forbedrer blodcirkulationen, fjerne affaldsstoffer og bringer ilt til cellerne. Det gør godt i hele kroppen, ja, selv dit humør bliver også bedre, for der frigives endorfiner, som er nogle kemiske stoffer, som hjælper dig med at håndtere stress mere effektivt i lang tid efter, at du har trænet.

Vælg mellem øvelser, som sætter pulsen i vejret såsom cykling, løb og dans - og øvelser, som hjælper med til at opbygge muskelvæv og knogletæthed gennem korte aktivitetsudbrud som eksempelvis styrketræning med vægte. Ved at variere træningen får du bearbejdet alle muskelgrupperne og bevarer entusiasmen.


Har du brug for et spark bagi til at komme igang eller har du brug for ny inspiration, så kan F15 hjemmetrænings programmet meget vel være det helt rigtige for dig.

Motion er vigtig for dig | dinfitvejleder.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page