top of page

C9 er en kickstart til en varig sundere livsstil, og ikke kuren, der blot giver dig hurtigt vægttab

Opdateret: 15. dec. 2022


C9 er ikke en 9-dages lyn slankekur eller detox (udrensningskur). C9 er de 9 første dage af resten af dit liv!

C9 giver dig værktøjerne til at få indarbejdet en sundere livsstil i din hverdag. Det gælder både dine kostvaner, der suppleres med Aloe vera som kosttilskud på daglig basis for optimalt velvære, din fysiske aktivitet og din indstilling i det hele taget til din krop. Få lagt sukkertrangen på hylden, og erstattet den med sundere alternativer, der giver dig god energi til din krop og mere overskud i hverdagen. Find plads i hverdagen til træning. C9 hjælper dig rigtigt godt på vej - om du vælger at fortsætte den sunde livsstil efter de 9 dage er naturligvis op til dig, men din krop er klar til det.

9 ud af 10 er tilfredse eller meget tilfredse med C9

Det er muligt at få en slankere og sundere krop med C9 som springbræt. Langt de fleste oplever så gode resultater, at det giver dem mod på at fortsætte en sundere livsstil.

Vær indstillet på, at de første to dage kan være hårde at komme igennem, især hvis du er vant til at fylde godt på med sukker, salt, fedt og kulhydrater. Men det er det hele værd at stå det igennem, for C9 giver dig hurtige resultater, der både kan måles med et målebånd, ses på vægten og - ikke mindst føles i kroppen og på humøret. Kan du klare de første to dage, hvor kroppen fortæller dig, at der sker noget her, den ikke er vant til, så er du godt på vej mod en krop i større balance.

Hvad sker der de første dage?

De første to dage er for de fleste det sværeste. Er du vant til at drikke og spise meget sukker, salt, kulhydrater fra lyst brød etc. og fedt, så kan din krop reagere ved, at du får hovedpine, føler sult og utilpashed, mangel på energi og du kan få humørsvingninger.

Kroppen omstiller sig fra en kost med masser af overflødige kalorier, sukker, salt, fedt og kulhydrater til indtag af udelukkende kosttilskud, vand, sunde fødevarer med lavt kalorieindhold (Aloe vera, kosttilskud, måltidserstatning med protein, grøntsager og lidt frugt/bær), men med ernæringsmæssig fuldværdig sammensætning. Din krop skylles igennem af vand, Aloe vera og grønt, og typisk vil der være hyppigere toiletbesøg end normalt.

Hvis du ønsker at begrænse denne reaktion, anbefales det, at du starter med at drikke Aloe vera gelen nogle dage, før du starter på C9. I ekstramaterialet, som du får adgang til i den lukkede Facebook-gruppe for C9-brugere, når du køber din C9-box i shoppen på aloeveraforever.dk, er der anvisning på, hvordan du gør.

Hvem kan ikke gennemføre C9?

Erfaringerne viser, at hvis du er meget kræsen og sart madmæssigt, ikke bryder dig om ret meget forskellig (sund) mad, og måske ikke kan spise ret mange forskellige grøntsager, så vil det være vanskeligt for dig at gennemføre en C9 på en sådan måde, at forløbet får det tilsigtede resultat.

Udfordringen for de, der er meget følsomme over for, hvad de spiser og drikker, ligger i at drikke Aloe vera gelen og Ultra-shaken samt spise tilstrækkeligt varieret af grøntsager fra "frilisten".

Mens de fleste brugere ikke har problemer med at drikke Aloe vera gelen (det smager lidt syrligt, grapeagtigt) og mange er vilde med Ultra-shaken, så oplever jeg fra tid til anden C9-brugere, der føler, at de får både kvalme og opkastfornemmelse af smagen eller konsistensen af drikken.

I ekstramaterialet, som du får adgang til som kunde hos mig (aloeveraforever.dk), er der anvisning på, hvad du kan gøre for at lette på dette ubehag. Men uanset hvad - er du meget kræsen, så skal der en meget stærk vilje til for at gennemføre C9, for programmet vil ikke have den ønskede effekt, hvis du udelader eller indtager mindre Aloe vera og Ultra-shake end anvist.

Hvem BØR ikke gennemføre C9?

Hvis du er gravid eller ammer, skal du vente med C9, til det er overstået.

Hvis du tager lægeordineret medicin, skal du tage din læge med på råd, før du starter på C9.

Hvis du for nyligt har været gennem et alvorligt sygdomsforløb eller lider af en kronisk sygdom, skal du ligeledes tage din læge med på råd.

Du kan se pris og bestille C9 i webshoppen på aloeveraforever.dk

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at skrive til info@aloevera4ever.dk eller ringe til mig på 23 30 71 99. Du kan selvfølgelig også bestille den vej rundt.

Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page