top of page

F15 - her er det! Sund og fit med varige resultater

Opdateret: 15. dec. 2022


F15 træningsprogram | dinfitvejleder.dk

Overvejer du en livsstilsændring for dit sundheds skyld?

Sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål.

I Forever F.I.T.-familien er F15 det seneste medlem. F.I.T., der står for Foundation, Inspiration og Transformation, og det er udviklet for, at du skal få al den hjælp, du har brug for, for at holde fast ved en sundere livsstil. F15 følger naturligt efter C9, som giver dig en fantastisk kickstart. Hverken C9 eller F15 er en kur, men et forløb eller program, om man vil, som via en kombination af sund kost, gode kosttilskud, tips og råd samt ikke mindst træningsprogram bringer dig nærmere din ønskekrop.

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem niveauerne F15 Beginner 1&2, F15 Intermediate 1&2 og F15 Advanced 1&2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert niveau er således opdelt i to trin, og hvert trin er på 15 dage. Du kan vælge at udføre trin 1 eller begge trin for hvert program.

Når du køber en F15-boks, får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, du har brug for om begge trin samt produkter til 15 dage på trin 1. Vil du derefter fortsætte med programmet til trin 2, så skal du kun supplere med to Forever Aloe Vera Gel (købes separat) - samt evt. en pose Forever Ultra, hvis du vil supplere med Ultra som mellemmåltid fx ifm. træning eller hvis du ønsker fortsat at erstatte et måltid om dagen med Forever Ultra - og kan så fortsætte med yderligere 15 dage på trin 2.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning.

Du kan bestille F15 i shoppen på aloeveraforever.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page