top of page

Vejrtrækningsøvelser

Opdateret: 15. dec. 2022

Vejrtrækningen er faktisk noget, som kan have stor indvirkning på vores velvære.

Her er to simple yoga åndedræts øvelser - den ene giver dig mere energi, den anden får dig til at slappe af - det er dit valg. Begge kan du med fordel anvende i både DX4 og F15 forløbene.

Pranayama - til at slappe af Læg din højre tommelfinger over dit højre næsebor. Træk vejret ind og ud, langsomt gennem dit venstre næsebor kun. Fortsæt fra 1 til 3 minutter. Vejrtrækning gennem det venstre næsebor har en beroligende, kølende og afslappende effekt på kroppen. Øvelsen er god for dem, der ønsker at slappe af.

Pranayama - til at give energi Placer din venstre tommelfinger over dit venstre næsebor og træk vejret kun gennem dit højre næsebor. Fortsæt fra 1 til 3 minutter. Vejret gennem den højre næsebor har en forfriskende og opvarmende virkning på kroppen og får dig til at føle dig mere opmærksom og energisk.

Vejrtrækningsøvelser til F15 | dinfitvejleder.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page