top of page

Opskrift: Minestrone til C9 og F15

Opdateret: 15. dec. 2022


Minestrone suppe opskrift til F15 | dinfitvejleder.dk

Snup en vegetardag i dit F.I.T.-forløb med denne lækre opskrift! Du kan bruge denne opskrift på både C9 og F15.

Kan du ikke finde bønne- eller linsepasta i supermarkedet? Så brug blot almindelig pasta i stedet.

F.I.T. Minestrone Pr. person, 433 kcal 1/2 dl bønne- eller linsepasta 1/4 røde løg 1/2 mellemstore gulerod 1/4 mellemstore zucchini 1/2 tbsp tomatpuré 1/2 kan tomater (hele) 100 g store hvide bønner (opvarmet) 2 dl vand 1/2 vegetabilsk bouillionterning 1 tbsp olivenolie 1 knivspids af sukker Salt & pepper Hakket persille & basilikum 1 tbsp parmesan ost (ost)

1. Skær grøntsagerne i små stykker og stege dem let i olie. 2. Tilsæt tomatpuré, tomater, vand, bouillionterning og pasta og kog, indtil pastaen er færdig. 3. Tilsæt bønner, hakket persille og basilikum og smag til med sukker, salt og peber. Drys med parmesan, og servér, mens det er varmt, sammen med en skive groft brød.

UHM!

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page