top of page

Før du starter på C9, så læs disse ting: Hvem bør ikke gå på C9, og hvad skal du være opmærksom på?

Opdateret: 15. dec. 2022


C9 anbefales ikke til gravide, ammende, personer med epilepsi, leversygdomme, diabetes, andre syge/svækkede personer samt børn/unge under 18 år.

Tager du lægeordineret medicin for en lidelse/sygdom, bør du rådføre dig med din læge, før du starter, om det er okay for dig at gennemføre en C9.

Tag ikke C9, hvis du er medicineret uden samråd med lægen

Det kan og må vi forhandlere af C9 ikke rådgive dig om, da vi ikke er uddannet til det. Din F.I.T. vejleder er kostvejleder, ikke læge. Det er kun din læge/sundhedspersonale, du kan rådføre dig med i den henseende.

C9 er ikke en "tab dig i en fart slankekur"

Nogen opfatter fejlagtigt C9 som en kvik-fix ”slankekur” eller "udrensningskur", og forventer en del kilo i vægttab og/eller mange centimeters reduktion, som de måske har læst om, at andre har opnået.

C9 er IKKE en kvik-fix kur.

C9 er heller ikke en fastekur, en hurtig slankekur eller en detox/udrensningskur. Det er i det hele taget ikke en kur! Uagtet hvad du måtte have hørt fra bekendte eller læst i et blad eller på de sociale medier.

C9 er de første ni dage af en varig forandring af din livsstil. Deraf navnet ”Change 9”.

C9 hjælper dig til sundere kostvaner og mere motion

Med C9 tager du med andre ord det første skridt mod at etablere livsvarige, sundere vaner, som vil hjælpe dig med at opnå varig vægtkontrol, uanset om det er dit mål at holde vægten, tabe dig eller sågar tage på, fordi det er nemt at følge i en travl hverdag, da man jo følger en dagbog med gode opskrifter, kostråd og træningstips.

Og ja, - du læste rigtigt: C9 er også for personer, der ønsker at etablere sundere vaner, fordi de ønsker at tage på i vægt.

Med C9 er du på rette vej og gør noget godt for din krop.

Spis. Spis. Spis.

Du skal spise RIGTIGT MEGET de ni dage på C9-forløbet. Hvis du ikke spiser nok fra Frilisten, så vil kroppen gå i ”hungersnød”-tilstand, og holde på overskudsdepoterne.

Hvor imod hvis du spiser rigeligt - og varieret - fra den såkaldte Friliste, så ”snyder” du kroppen og får den til at arbejde på højtryk, så den optimerer omsætningen og udnytter næringsstofferne til at give dig ny energi i stedet for.

Er du på noget tidspunkt sulten (her taler vi ikke lækkersulten), så er det, fordi du har spist for lidt! Blot skal det selvfølgelig være ”det rigtige”, du spiser. Og ”det rigtige” er en variation af grøntsager og frugt fra Frilisten. Det skal du spise rigeligt af, og faktisk er det sådan, at jo mere du spiser af fri-grøntsagerne, jo bedre vil dit resultat blive. Så SPIS, SPIS, SPIS!

Fordi det er så vigtigt, at du har en god forståelse af formålet med C9, for at du vil få det optimale udbytte, så vil jeg gentage det:

C9-programmet lægger fundamentet til at få det bedre og til at se bedre ud. Du "nulstiller" så at sige kroppen, og får energi og overskud til at leve sundere, fordi du straks kan mærke - og sågar SE - effekten af din nye livsstil med sund kost, fantastiske kosttilskud, masser af vand og god motion.

De 9 dage er starten på en sundere livsstil, der PÅ SIGT giver dig de ønskede resultater. Ja, mange oplever hurtige, synlige resultater, men det er meget forskelligt fra person til person, hvor meget det er i kilo og centimeter.

C9-programmet er effektivt, nemt at følge, og det giver dig de værktøjer, du har brug for, for at starte din forandring til den krop og den fysiske form, du ønsker at have.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte mig på 23 30 71 99.

Commenti


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page