top of page

Hvad så, når de 9 dage med C9 er slut?

Opdateret: 15. dec. 2022

Er du motiveret til at gøre mere, når du har gennemført C9, og ønsker du vægttab og reduktion af fedt og centimeter samt at bygge muskler, anbefales det, at du umiddelbart efter C9 går videre med F15, hvor du udbygger den sunde livsstil med et spændende og varieret træningsprogram.


F15 findes i tre sværhedsgrader med hver to trin. F15 Beginner 1&2, F15 Intermediate 1&2, F15 Advanced 1&2. Hvert af disse delprogrammer kan gennemføres separat eller efter hinanden i nævnte rækkefølge. F15 påbegyndes på det niveau, som du rent træningsmæssigt befinder dig på.


En box F15 indeholder program for begge trin på pågældende sværhedsgrad. En F15 box koster det samme som en C9 box.

Indholdet af en F15 rækker til 15 dage af Forever Aloe Vera Gel og Forever Ultra, og til 30 dage af Forever Fiber og Forever Therm. Ved tilkøb af to liter Forever Aloe Vera Gel rækker indholdet til begge trin på niveauet. Der anvendes ikke Forever Ultra i trin 2. Ønsker du at bruge Forever Ultra som mellemmåltid, skal du også tilkøbe Forever Ultra.

Ønsker du ikke at udbygge med et F15 træningsprogram, men blot at fortsætte med sund kost og gode kosttilskud på daglig basis, anbefales Vital5, der indeholder fem vitale kosttilskud. Læs mere om Vital5 i Din F.I.T.-vejleders shop eller tal med Din F.I.T.-vejleder om programmet.


Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page