top of page

Et par gode råd, som hjælper dig gennem C9 forløbet med bedst muligt resultat

Opdateret: 15. dec. 2022


1. Spis mere fra Frilisten, hvis du føler dig sulten

Tanken er IKKE, at du på noget tidspunkt behøver være sulten, når du gennemfører C9-forløbet.

Maven skal hele tiden have noget at arbejde med. Jo mere, jo bedre! Det skal bare være ”de rigtige ting”, som giver kroppen masser af de ting, kroppen ELSKER.

Hvad, der er vigtigt i C9 programmet - og for den sags skyld også i F15 forløbet -, er nemlig at spise tilstrækkeligt af NÆRENDE og VARIERET mad med lavt glykæmisk indeks (GI) og/eller lavt kalorieindhold, og at kroppen ikke går i sult-tilstand.

Bemærk! Frilisten er RETNINGSVISENDE, men ikke fuldstændig. Dvs. du kan godt spise andre grøntsager (og frugt/bær), end der står på den frie liste, så længe de har lavt GI - altså max. 54 og lavt kalorieindhold.

Tips: Hvis en bestemt grøntsag eller frugt, som du gerne vil spise, ikke findes på Frilisten, så kan selv google dig frem til GI - blot gå på Google og skriv fx "champignon GI", så får du oplyst glykæmisk indeks på få sekunder.

2. Bliv medlem af F.I.T. Forum på Facebook

Som C9-kunde hos Din F.I.T. Vejleder Lili Fisker får du gratis adgang til at blive medlem af F.I.T. Forum på Facebook for DX4, C9- og F15-brugere.

Gruppen er hemmelig og lukket, så du kan ikke selv finde den, men skal tilføjes af din F.I.T.-vejleder. Anmod om venskab med din F.I.T.-vejleder, hvorefter hun eller han vil tilføje dig.

I gruppen finder du information, opskrifter på både shakes og smoothies med Forever Ultra, opskrifter på 500-600 kcal måltider, masser af tips og råd.

Du kan stille spørgsmål til F.I.T-vejlederne og andre brugere, du kan læse om andres forløb, og du er også meget velkommen til selv at bidrage med opslag i gruppen.

Der er også begivenheder for medlemmerne i gruppen, fx har vi i januar og februar kørt en challenge, hvor deltagerne udfordres til at gå eller løbe et bestemt antal kilometer hver måned.

Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page