top of page

Sæt mål for dit F.I.T. forløb

Opdateret: 16. dec. 2022

At sætte mål er ikke så svært, men at fastsætte opnåelige mål er sværere, selv hvis du bruger den smarte metode... Mål er dog meget vigtigt, når du gennemfører et DX4, C9 eller F15 forløb. Her er Forevers coach Åsa Nyvall to bedste tips:

1. Spørg dig selv: hvorfor har jeg lyst til at gøre det? Du har brug for en stærk, personlig grund til hvorfor. Det er ikke nok bare at sige, at du vil være mere fit. Du er nødt til at finde ud af, hvad det betyder for dig personligt.

Lad os sige, at du vil have mere energi. Hvorfor? Fordi du ikke ønsker at være træt hele tiden? Hvorfor er det? Fordi du vil være i stand til at lege mere med dine børn? Hvorfor vil du det? Bliv ved med at spørge dig selv hvorfor, indtil du finder et svar, der virkelig rører dig. Personligt.

Når du har fundet det svar, har du fundet dit hvorfor.

2. Sæt din strategi Når du har fundet dit hvorfor, er dit næste skridt at arbejde på din strategi.

Hvilken undskyldning bruger du ofte for at slippe for at gøre de ting, du ikke har lyst at gøre? Hvilke forhindringer har du brug for at overvinde for at lykkes?

Find et stykke papir og lav to kolonner. Skriv dine forhindringer og undskyldninger i den venstre. I den højre skriver du ned, hvad du skal gøre for at overvinde dem.

Held og lykke til dig!

Åh, og en ting mere - hvis du vil gennemføre C9-programmet, så husk at notere din vægt og dine målinger, inden du begynder. Hvordan du skal gøre dette, kan du læse i brochuren, side 19.

Bestil din C9-box i dag i shoppen på aloeveraforever.dk eller ring 23 30 71 99 og bestil.

Sæt nye mål med C9 og F15 | dinfitvejleder.dk

Opmerkingen


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page