top of page

Den "gamle" C9-håndbog versus den nye.

Opdateret: 15. dec. 2022

Hvis du har en C9-håndbog, der er fra en C9-box, som du har købt før 2017, så er det den ”gamle” håndbog (til venstre). Frilisten i den nye C9-håndbog, der har været i boxene siden december 2016, er ændret i forhold til Frilisten i den gamle håndbog.


Årsagen er, at Forever hele tiden forsker og udvikler, og man fandt anledning til en justering af programmet. Du kan dog stadig godt anvende den gamle håndbog, hvis det er den, du har. Tusindvis har haft stor glæde af C9 efter den gamle håndbog også, og det er ganske små justeringer, der er foretaget.


I den nye håndbog er "Frilisten" imidlertid blevet gjort tydeligere, således at det nu fremgår, hvor mange ”portioner” om dagen, du kan spise fra hver kategori på "Frilisten", alle 9 dage.


Har du den gamle håndbog, men vil gerne se, hvordan den nye Friliste ser ud, så kan du finde en scanning af den side fra håndbogen i den lukkede, hemmelige Facebook-gruppe ”F.I.T. Forum” under Filer.

Medlemskab i "F.I.T. Forum" på Facebook forudsætter, at du har købt din C9-box hos mig (Lili Fisker) eller en af mine samarbejdspartnere.

Comments


Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page