top of page

C9 opskrifter - 500-600 kcal aftensmåltid

Opdateret: 15. dec. 2022

I håndbogen, der følger med C9 programmet, er der syv opskrifter på middagsretter, der ligger på mellem 500 og 600 kcal. Det er måltider, der består af ingredienser med højt proteinindhold og/eller lavt indhold af kulhydrater og stivelse. Måltidernes balancerede næringsindhold holder dig mæt og giver dig energi.


Opskrifterne i C9 hæftet er på flg. retter:

  • Hvidløgs- og citronmarineret kylling med grillet grøntsagspakke med friske urter (foto)

  • Kylling med lime- og koriandersalat

  • Gullaschsuppe (foto)

  • Ovnbagte grøntsager med torsk og smeltet smør

  • Laks i rød kokosmælk (foto)

  • Kartoffelomelet med dessert

  • Tofu- og broccoliwok med sesamvinaigrette og pasta

Blandt disse vil du højst sandsynligt finde nye yndlingsretter. Personligt er jeg fuldstændig vild med C9 Gullaschsuppe og Laks i rød kokosmælk.

Du kan sagtens selv finde andre retter. Søg på nettet på måltider på 500-600 kcal, så kommer der mange forslag op. Tommelfingerregel er, at du skal tænke SUNDT og kun spise en portion. Fyld en middagstallerken med 1/2 grøntsager, 1/4 protein og 1/4 brune ris, fuldkornspasta, søde kartofler eller groft brød, så går du ikke forkert i byen.

Er det mad nok?

På dag 3 til 9 får du ca. 1.000 kalorier om dagen + ekstra kalorier fra grøntsager og frugt/bær på frilisten. Du kan tilføje yderligere 100-200 kalorier om dagen efter behov. Behovet for ekstra kalorier afhænger bl.a. af, hvor aktiv du er, dit køn, din alder og om du vil tabe dig eller bevare vægten. Hvis du ønsker at tilføje 100-200 kalorier, kan du tage en ekstra Forever Ultra shake eller du kan tilføje fx 60-85 gram mager protein.

Du bestiller C9 i shoppen hos Aloe Vera Forever DK eller du kan ringe til F.I.T. vejleder Lili Fisker på mobilnr. 23 30 71 99 og bestille. Her kan du også få svar på eventuelle spørgsmål.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page