top of page

Forever F.I.T. appen gør C9 og F15 endnu sjovere og nemmere at gennemføre

Opdateret: 15. dec. 2022


Forever F.I.T. app - dinfitvejleder.dk

Forever Living har udviklet en meget nyttig app til dig, der vil gennemføre et eller flere af F.I.T. programmerne, C9, F15 og Vital5. Appen er gratis og kan downloades, hvor du plejer at downloade apps til din Iphone eller smartphone. Det meste tekst på appen er på dansk, men enkelte elementer er ikke oversat fra den engelsksprogede udgave af appen.

Du vælger, hvilket program, du vil igang med, og indtaster dine data, og så kan du hele tiden følge med i, hvordan det går, hvor meget du har drukket, hvad har du spist. Du kan selv tilføje, hvad du spiser af frie fødevarer og hvilken træning, du har lavet.

Ydermere kan du invitere venner til at være med på dit F.I.T. program i samme periode som dig, så I kan følge hinanden og heppe på hinanden. Appen belønner dig langs frem i forløbet, når du har gennemført de forskellige trin.

Forever F.I.T. appen gør det ekstra sjovt og enkelt at gennemføre C9, F15 og Vital5.

Har du ikke fået din box hjem, så kan du selvfølgelig bestille den i Aloe Vera Forever DK shoppen.

Ekspedition sker normalt fra dag-til-dag på hverdage ved bestilling/betaling inden kl. 09.00.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page