top of page

Nytårsforsæt? C9 er for dig, der vil nulstille kroppen og starte det nye år på en frisk

Opdateret: 16. dec. 2022Ikke mange går gennem december måned, uden at at få måske endda lidt for rigeligt med både søde og fede sager, og ofte for lidt motion i forhold til, hvor mange kalorier, der indtages i den ellers så dejlige julemåned.

Men næsten lige så mange ved også godt, at det er nødt til at få en ende, når kirkeklokkerne har ringet det nye år ind. Og det kan kun gå for langsomt.

Vil du være klar til at udleve dit nytårsforsæt lige efter nytår ved at kickstarte 2021 med at nulstille kroppen med 9 dage med C9 programmet, så du kommer på rette spor igen med en sund livsstil, der gavner både krop og sjæl, så vær forberedt.

Du kan købe C9 i shoppen. Det bliver ikke billigere efter nytår, så hvis du vil starte på en frisk d. 2. januar (1. januar er måske lidt for optimistisk for de fleste, der fejrer nytårsaften), så sørg for at få bestilt din boks i god tid, for der bliver rift om boksene efter nytår.

Har du spørgsmål om C9 eller F15, er du velkommen til at ringe til mig på 23 30 71 99 eller skrive til info@aloevera4ever.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page