top of page

F15 Advanced 1 & 2

Opdateret: 15. dec. 2022


Uanset om du er en atlet, som står på toppen af din karriere eller er meget aktiv og søger nye udfordringer for at kunne nå det næste niveau, så opfylder F15 Advanced dine behov. Pakken indeholder nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil og en fuldspækket 48-siders brochure med et hårdt træningsskema, information om hvad du skal spise for at matche din kropstype, hvordan du opnår det bedste resultat ud fra din forudsætninger og en tydelig måde at holde styr på dine fremskridt på. F15 Advanced fordyber sig yderligere i kostcirklen, hvilke råvarer som bedst matcher din træning og hvordan din døgnrytme kan påvirke dit resultat. Du får opskrifter på kost som matcher din træning og udførlig information om, hvordan du kommer fremad i din præstation.

Vælg F15 Advanced hvis følgende stemmer i forhold til dig:

  • Du er højtpræsterende i din træning.

  • Du leder efter nye og hårde udfordringer

  • Du vil få en dybere kundskab i hvordan kost, træning og helse hænger sammen og påvirker dine resultater

En sund livsstilsændring med varige resultater kræver tålmodighed og et program, som hjælper dig med at få et optimalt resultat ud af din træning, kost og kropsforudsætninger for at kunne nå dine mål.

F15 består af tre komplette kost- og træningsprogrammer. Du vælger mellem programmerne Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2 afhængigt af, hvordan din aktive livsstil ser ud. Hvert program er altså opdelt i to niveauer, og hvert niveau er på 15 dage. Du kan vælge at udføre niveau 1 eller begge niveauer for hvert program.

Når du køber en F15-pakke får du en fuldspækket 48 siders brochure med al den information, som du har brug for om begge niveauer samt produkter til 15 dage på niveau 1. Ønsker du at gennemføre både trin 1 og trin 2 af programmet, skal du blot tilkøbe 2 x 1 liter Forever Aloe Vera Gel, så har du produkter nok til trin 2 også.

F15 er specielt udformet til at give dig de værktøjer, som der er brug for, så du kan foretage en vellykket livsstilsændring for dit helbreds skyld. Programmet er komplet med nøje udvalgte produkter til en aktiv livsstil, træningsskemaer, træningsvideoer, helsetips og kostråd, som vil hjælpe dig med at fortsætte i en sundere retning.

De produkter som indgår i Intermediate, er flg.:

Du kan bestille F15 i SHOPPEN.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page