top of page

Det komplette hjemmetræningsprogram F15 fra Forever Living

Opdateret: 15. dec. 2022


F15 er et moderne og komplet kost- og hjemmetræningsprogram.

Når du køber en F15-boks, svarer det næsten til, at du får din egen kostvejleder og fitness coach, men du behøver ikke medlemskab af et fitnesscenter. Træningen kan foregå hjemme. Du får kosttilskud, kostplan og udførligt træningsprogram med adgang til tilhørende videoer.

Du kan vælge mellem niveauerne F15 Beginner 1&2, F15 Intermediate 1&2 og F15 Advanced 1&2 afhængigt af, hvor du er med din aktive livsstil og hvad dit udgangspunkt er.

Programmet består således af tre niveauer, og i hvert niveau er der to trin. Du kan vælge at tage begge trin eller kun det ene. Det er med andre ord et program, der kan skræddersyes præcis efter ønske og behov til den enkelte. Nybegynder, i pæn form samt meget veltrænet.

Der medfølger i alle F15 pakker en udførlig håndbog, som dækker over begge trin i niveauet, og der medfølger produkter til 15 dage, altså eet trin. Ønsker du at gennemføre begge trin i niveauet, skal blot tilkøbes to stk. Forever Aloe Vera Gel, som kan købes separat.

F15-programmet bestilles i shoppen. Prisen pr. F15-boks er den samme som for en C9-boks.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page