Svært ved at drikke Forever Gel og Ultra shake? Pep op med JOOST™


Forever Joost smagsgiver | dinfitvejleder.dk

Hører du til dem, der rynker på næsen, når du skal drikke din Forever Gel Original eller Forever Ultra shake, så er dine bønner blevet hørt - der er hjælp på vej med Forever JOOST™.

Forever JOOST™ er udviklet for at give dig mulighed for at variere smagsoplevelsen med Forever Gel og andre sunde drikkevarer som fx Forever Ultra shake. Du kan selvfølgelig også bruge det i vand og i alle andre drikke, hvor du gerne vil have et pift af eksotisk smag på en sund måde.

De naturlige frugtsmage gør mere end blot at give smag til dine drikkevarer. De giver nemlig også et ekstra tilskud af vitaminerne B6 og B12, folinsyre og C-vitamin.

Den lille flaske, der er nem at have med på farten, da den ikke fylder meget i tasken eller lommen, indeholder op til 30 doseringer, naturligvis afhængigt af hvor kraftig, du foretrækker smagen. Klem blot et par dråber i dit glas.

JOOST™ fås i to lækre varianter: Blueberry Acai Lemon og Pineapple Coconut Ginger. Jeg har prøvesmagt dem begge. De smager fint. Pineapple Coconut Ginger skal du vælge, hvis du er fan af Pina Colada. Blueberry Acai Lemon smager som frugt-saftevand.

JOOST™ er netop blevet lanceret på verdensplan og er derfor først på vej til lageret. Du kan dog allerede nu bestille det i shoppen på http://aloeveraforever.dk i kategorien Wellness > Tilskud, og det vil blive leveret, så hurtigt jeg kan skaffe det hjem.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst: