Hold dig i gang hele dagen på C9 og F15

Hvis du er i stand til at indarbejde mere fysisk aktivitet i din hverdag, vil du opnå større resultater på din rejse til en bedre form. Men det kan være lettere sagt end gjort.

Prøv at tænke muligheder snarere end at se forhindringer - og find forskellige måder at være aktiv - du vil opdage, at det betaler sig i det lange løb. For eksempel forbrænder det at skovle sne næsten 400 kalorier i timen og udvikler muskeludholdenhed. Bare husk at bøje dine knæ, ikke din ryg...

Her er nogle mere fitness tips, du kan indarbejde i din hverdag:

• brug en skridttæller og gå mindst 10000 skridt om dagen • gå eller cykl til arbejde, ud at handle og andre ærinder • stå op på jobbet, når du kan • parkér længere væk fra supermarkedet eller jobbet • spil bold med dine børn i stedet for bare at se på, at de spiller • tag en spadseretur i din pause • gå en ekstra tur til kopimaskinen på kontoret • tag trappen i stedet for elevatoren

Snerydning | dinfitvejleder.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst: