top of page

Træningsvideoer til F.I.T. programmet

Opdateret: 15. dec. 2022

Til F15 forløbet, der hver strækker sig over 15-90 dage - afhængigt af hvilket niveau, du starter på, og hvor langt du ønsker at gå - indgår der et udførligt træningsprogram med træning hver dag, dog afbrudt af enkelte hviledage.

Nogle af øvelserne er måske nye for dig. Til at hjælpe dig godt i gang og blive dus med alle øvelserne har Forever udarbejdet en lang række fine workout videoer om, hvordan du udfører alle de træningsøvelser, der indgår i F15-programmerne.

Du kan se dem så ofte, som du vil, og hvor du vil - blot du har adgang til wifi og en mobiltelefon eller tablet. En instruktør viser dig, hvordan du udfører hver øvelse på den rigtige måde for at undgå skader og for at komme ud af maksimale resultater fra din træning. For flere af øvelsernes vedkommende vises det også i to udførelser - både for den utrænede og den mere trænede.

Videoerne er på engelsk, men lette at forstå, da øvelsen vises samtidig.

Når du køber din F15 boks, medfølger en håndbog, hvor du får link til alle videoerne.

F15 video | dinfitvejleder.dk

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page