top of page

Muskelømhed efter træning? Prøv Aloe Cooling Lotion!

Opdateret: 15. dec. 2022

Du har trænet hårdt til din F15 træning i går, og i dag kan du virkelig mærke det i dine muskler... Kender du det? Det er svært at sige præcist, hvad muskelømhed er. Flere undersøgelser har vist forskellige resultater, og ingen af dem peger enstemmigt i én retning. Generelt kan man sige, at muskelømhed ikke indikerer, om musklerne har fungeret godt eller ej. Hvor øm, du bliver, er helt individuelt. Det er bedst at prøve sig frem og se, hvor meget du kan klare uden at blive alt for øm.

Aloe Heat Lotion til ømme muskler på F15 | dinfitvejleder.dk

Meget svær muskelømhed er aldrig godt. Din krop vil blot reagere med stivhed og træthed. Det bedste, du kan gøre, er at hvile musklerne, indtil det føles bedre. Med hvile menes ikke at lægge sig på sofaen, men for eksempel at gå eller svømme i stedet for den vante træning. Dette vil få dine muskler til at hele hurtigere. En tur i saunaen kan også få dig til at føle dig bedre tilpas og lindre smerten.

Et tip er at have en Aloe Cooling Lotion inden for rækkevidde til at massere musklerne både før og efter træning.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page