top of page

Bliv forhandler af C9 og F15

Opdateret: 16. dec. 2022


Bliv forhandler af C9 og F15 | dinfitvejleder.dk

Har du prøvet et eller flere af Forevers F.I.T.-programmer eller andre produkter fra Forevers store sortiment af wellness, fitness eller beauty produkter, så ved du, at det er rigtig gode produkter af meget høj kvalitet. Måske har din oplevelse med produkterne ligefrem givet dig lyst til at anbefale dem videre til andre i din omgangskreds.

Er det tilfældet, hvorfor så ikke selv blive forhandler?

Vores virksomhed er i stor vækst, og helse-, fitness og beauty branchen ser ud til kun at blive større og større. Tiden er den rette. Hvad med dig? Er du parat?

Du har måske lysten, - både til at arbejde med lækre produkter, kunne købe dem til dig selv med rabat og anbefale dem til andre - men ved ikke, hvordan du skal gribe det an. Ikke noget problem, for vi oplærer dig, så du står aldrig alene. Det er styrken ved team marketing og network marketing, at du aldrig er helt på egen hånd, med mindre du selv ønsker det.

Vi lærer dig alt, hvad du behøver vide. Det eneste, der forventes af dig, er blot, at du er reel, åben for nyt og lærevillig. Du bliver selvstændig, bestemmer selv, hvor mange timer, du vil arbejde, og din indkomst er B-indkomst.

Få en snak om mulighederne. Kontakt mig i dag på 23 30 71 99 eller send en email til info@aloevera4ever.dk - så kontakter jeg dig.

Jeg anbefaler:
Andre har også læst:
bottom of page